Сватбата как точно протича всичко -3-та част

<< < (4/38) > >>

Cerise:
Дайте идеи за игри?

alexandrova_90:
Нашият ДЖ, ни предложи да има това с жартиера/букета под формата на игра с танци (не знам точно как ще протече), играта с обувките или друг предмет, който да се вдига като отговор на зададен въпрос, една игра с балони - ДЖ пише разни семейни задължения на листчета и ги слага вътре. без ние да знаем какво пише и ние теглим и пукаме, като това е обещание кой/какво ще прави в семейството (това не съм го виждала до сега на сватба); рязането на тортата, къде пак ще бъде под формата на игра, доколкото разбрах...

Искам и аз и другите да споделят, ако има нещо много интересно и ние да го вземем  :P :P

Cerise:
Цитат на: alexandrova_90 в януари 27, 2015, 15:36:10

Нашият ДЖ, ни предложи да има това с жартиера/букета под формата на игра с танци (не знам точно как ще протече), играта с обувките или друг предмет, който да се вдига като отговор на зададен въпрос, една игра с балони - ДЖ пише разни семейни задължения на листчета и ги слага вътре. без ние да знаем какво пише и ние теглим и пукаме, като това е обещание кой/какво ще прави в семейството (това не съм го виждала до сега на сватба); рязането на тортата, къде пак ще бъде под формата на игра, доколкото разбрах...

Искам и аз и другите да споделят, ако има нещо много интересно и ние да го вземем  :P :P

Аз пък само него съм виждала :D
И нещо, което видях и мога да ти дам като предложение- ако има деца, може да се разделите на отбори. Мъжа ти и две дечица примерно и ти и останалите и децата да пукат вместо вас. А ние да си наричате кой балон да спукат. Хем укротявате децата за малко, хем им създавате емоция.

alexandrova_90:
Ами попринцип не искаме да има много деца на сватбата, мислехме че ще са 6, но май на купона ще остане само племенницата на приятеля ми, дано на нея не й е скучно, въпреки че е страхотно дете  :huh:

lorka888:
Относно децата понеже вчера се разискваше за тях в друга тема където Миленка обясняваше как са и скъсали роклята мисля да помоля едната ми шаферка да се заеме с тях. Тя е работила в детски кът и идеята ми е ако някой от гостите реши да не наглежда детето си и то прави поразии тя дискретно да поговори с родителите. Мислите ли,че ще се приеме за много грубо и гостите ще се разсърдят?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница