Сватбата как точно протича всичко -3-та част

<< < (3/38) > >>

brideee:
Ако си от София е задължително преди това да сте се подписали в гражданското, защото тук не е разрешено да се изнасят книгите. Аз за това се отказах от изнесения ритуал. Ако си от друг град питай на място.  :)

melita:
Аз искам да ви попитам - приемане на поздравления от гостите след граждански ритуал и снимки с гостите (около 110 човека) колко време би отнело според Вас? Реалистично ли е 45мин-1ч?

alexandrova_90:
Аз съм заложила, точно толкова, дори ми се струват много! Все пак, когато поздравяването се прави в ресторанта по време на забавата, това отнема около 1 час максимум, а тогава според мен става доста по-бавно, защото обикаляш и тн... Затова мисля, че ще отнеме към 45 мин, максимум :)

Cerise:
Аз имам едно питане, което не знам точно за коя тема е.
Имам изненада за младоженеца, която искам да включа някъде по време на вечерта. Когато се запознахме, се хванахме на един бас, че няма да може да ме издържи 3 дни за едно гостуване и обещах да му купя бутилка уиски. И така до днес му вися с тази бутилка, та мисля, че понеже е решил да ме търпи цял живот, ще е редно все пак да си я получи. Искам да го включа някъде във вечерта, но не знам кога и къде. Дайте предложение.

alexandrova_90:
Ако държиш всички да видят, просто избираш момент между игрите и танците и му го подаряваш пред всички... Аз също ще подготвя нещо, но не искам всички да виждат първо предния ден ще е на процедури, които ще са му подарък изненада, а след като приключи тържеството и останем само двамата ще му подаря и нещо друго, което той от много време иска и ако имаме сили вече и другото, но като слушам от други сватби сили не остават хахахахах :)  :[ :[ :[ :[

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница