Сватбата как точно протича всичко -3-та част
магито:
Старата тема http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,31554.0.html
arnavonit:
Моля за помощ. Не знам как да си организирам вечерта.
Понеже ще имаме изнесен ритуал вътре в самия ресторант съм обявила гостите да бъдат там в 17ч, като отвън ще има напитки за добре дошли, приятелката ми ще казва на кой къде му е масата. Мисля това да отнеме около 45мин, като след това всички да влязат, да се настанят и да започне ритуала.
И до тук с времевото разпределение. После ми е пълен хаос. Знам само, че ресторанта е платен за 7ч, което ще рече до 12ч, но може и оувър тайм. Принципно не ми се иска да се разпростираме с ритуали много след това, най-вече защото има хора с деца и искам важните елементи да приключат преди 12.
През какви интервали се сервира храната, кога е наидграването с кумовете, кога са вечерята, тортата, хвърлянето на букета?
Svetla_24:
На нас цялото разпределение в ресторанта го е направил DJ и сме го обсъдили с него. Той води и е лицето, което ще се грижи за ритуалите. Ние сми се уговорили и с ресторанта и за сега графика е: основното да е към 22 часа, преди това има салата и предястия. Тортата да е не по-късно от 23.30 часа. Хвърлянето на букета DJ каза, че зависи от настроението и гостите, така е и с другите ритуали, защото ако има много танцуващи, няма да се прекъсват за ритуалите. Горе долу разчупването с питата ще е преди основното ядене, за да може да се сложи и питата по масите. Балони с обещания след основното и т.н. Жартиерът ще е по-късно след тортата. Изобщо в ресторанта ние много, ама Много ще разчитаме на DJ!
milenkata:
При мен графика ще бъде :
18,00 - посрещане на гостите в градината на ресторанта с чаша шампанско.
18,30 - започва да ги настанява един приятел.
19,00 - влизаме ние - сервирани са салатите
захранване , реч на кума, първи танц и тн
20,00 - сервиране на предястия
танци , хорА и тн
20,30 - чупене на питката
21,00 - сервиране на основното
около 45 минути обиколка за наздраве с гостите
между 22,00 -22,30 ще се хвърлят букет/жартиер - в зависимост от настроението
и към 11,00 - 11,15 - тортата
От там купон до зори защото нямаме овъртайм :)
Дано съм ти помогнала
arnavonit:
Миленка, благодаря! Много ценен съвет! @}->-- Ще адаптирам и нашия график по подобна схема.
Навигация
[0] Списък на темите