Всичко за кумовете 8-ма част

<< < (9/84) > >>

Feli:
Така, скоро и на нас ни предстои канене на кумувете /официално на гости, защото по-рано ги попитахме дали ще искат да ни кумуват/. Смятаме да идем да ги поканим официално, но все още без покани, защото е рано и не са готови. Чудя се какво да нося като идем  *crazy*
Не искам да ги притесняваме да се подготвят специално и ми се ще хем да взема нещо, което да е например питка, хем питката води със себе си основно ядене, което ще се чувстват длъжни да приготвят... Пиле на грил може да вземем, мисля си и за торта, ракия... Ох, чуденка пада! Дайте съвет как хем да се представим подобаващо, хем да не ги караме да се чувстват длъжни или неудобно и да се притесняват да подготвят нещо специално  :(

Miele:
Feli, попринцип традицията е кумове да се канят с пиле, ракия и торта :) Разбира се, вие ако искате може да пропуснете нвкое от тези неща, може например да занесете някакъв др хубав алкохол, какъвто пият кумовете, и една торта или кутия бонбони. Нашите кумове ги поканихме със специлно направени за тях покани ( бяха малки глинени саксийки на кума беше с една циня панделка, на кумата с малки лилави ( светли и тъмни ) и на едната пишеше кум, на другата кума, вътре бяхме сложили листче с текста и така ) Ние няма да ходим на гости да ги каним по официлно, защото не са двойка. Тъй че и това е вариант, а ако искаш поканете ги у вас и се подгответе. Направете пиле, купи питка, някакви салатки, мезета и така. Подарете им ракия и торта и готово. Предполагам няма да ви откажат да дойдат, като знаят за какво става дума, особено ако не искате да ги товарите много. За сега това ми идва на ум.

milenkata:
Feli защо не ги заведете на заведение? Вземете бонбони и букет и някаква бутилка колкото за идеята и ги заведете на ресторант, вмест да ходите у тях....

Само предлагам

Miele душко, кога успяхте да ги направите поканите? O_O Ние сме почти готови с дизайна , но поканите ще ги правим към края на тази година.. Поздравявам те, действаш по-бързо и от мен хихих (казвам го като комплимент разбира се)

Аз пък да се похваля, нашите кумове и ние като Miele ги запознахме от рано, за да се опознаят и сприятелят, малко по назад писах че нещо май се харесаха, а сега съобщавам официално... Уредихме се кумове - двойка хахахах *YAHOO*

Ужким щяхме да сме моята най-добра приятелка и неговия най-добър приятел (ще излъжа ако ви кажа че с милото нямахме малък "пъклен" план да ги гаджосаме), обаче след 6 месеца познанство то им се получи от само себе си.
 *INLOVE*
Толкова са сладки, така си отиват и като характер и като визия, и двамата са много свестни хора, и двамата много са ни подкрепяли с Милото и са ни помагали още преди да се познават помежду си... Ох много се радвам :bravo:

Което обаче довежда до друг въпрос,какво да им купим освен колажите от снимки коит планирахме... ? Попринцип е много яко като идея, но много ги обичаме и смятаме че това е много малък подарък... сантиментален е , но е малко... а сега като са заедно ми става малко трудно да го измисля... Може би някаква екскурзия някъде , заедно с нас след медения месец? Как ви звучи?

:offtopic:Извинете за дългия пост но се развълнувах :[

Miele:
milenkata, аууу че хубаво е станало с кумовете. Мн се радвам за теб :)
 :offtopic:А иначе не съм готова с поканите, направих само тези на кумовете и то с помощта на едната шаферка, тя даде идеята и мн сладко се получи. Иначе поканите съм ги оставила за към края на годината :)

Feli:
Наистина много хубаво се е получило с кумувете на milenkata  :bravo:
Благодаря ви за идеите, ще помислим над тези варианти, не звучат лошо... Кумувете ни имат и малък бебок и ни се ще да му се порадваме и на него, така че може би вариантите у тях или у нас са добри  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница