Всичко за кумовете 8-ма част

<< < (8/84) > >>

zai4e_kate:
тъй като се канят кумовете с вино,пиле и торта ние решихме да го направим по-забавно
Ще им подариме поканата върху ръчно изрисувана бутилка с червено вино ето това http://hrisima.shopmania.biz/pokupka/%D0%BB%D1%83%D0%BA%D1%81%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82-100733 ,

а пилето ще го направя като това на снимката ... за да е забавно

desi4ka_:
zai4e_kate,  :bravo: страхотна идея, мисля, че наистина бихте зарадвали бъдещите си кумове. Ние нашите ги канихме с печено пиле и пита. Постарахме се повече над опаковката, отколкото в/у самите дарове. Но за сметка на това пък похапнахме вкусно и весело с много разговори за сватбата и подготовката.

Shide:
Аз пък знам, че кумовете се канят с уиски за кума и бонбони и букет за кумата :)) нашите много се зарадваха. Мисля, че с пилето ще се получи страхотно!

zai4e_kate:
ами тя кумата ще готви, като отидеме да ги каним за това ще го направим забавно  :bravo:

Miele:
Аз да се похваля вече си имаме кумове :danceg: Вчера бяхме излезли на по бира тъкмо да ги запознаем, че не се познаваха и им дадохме поканите. Те мн се зарадваха и приеха веднага и сега вече мога да започна с обиколките... Многое радвам  :danceg:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница