Как си избрахте подходяща дата за сватбата

<< < (65/73) > >>

elenceto:
Решихме да е март, защото е нашия месец!Просто трябваше да изберем на неговия или на моя Рожден ден да я направим и накрая избрахме неговия, защото се падаше събота :)

dafni85:
В моя случай трябваше да се съобразявам с идването на родителите тъй като те пристигат на 6.07 решихме сватбата да е на 19.07 хем и те да имат време да се съвземат малко и да се ориентират @}->--

kateto:
При нас някак си беше много лесно. Искахме да е август, но и двамата сме родени август и сме през две седмици и просто разделихме на две и се получи 19.08 ;) Та тогава сме ;) *YAHOO* *INLOVE* :girlhide: :danceg:

eli_m:
Аз пък много исках да е октомври, но той категорично отказа, защото тогава и аз, и майка му и тъща му /т.е. майка ми ;) / сме рожденички и му идва малко нанагорно. *db* Решихме да е на 7 март 2008 г.! "7" е любимото ни число и на двамата! Но............................март тази година нямахме време да за организираме нещата, а  за догодина не ни се чакаше :( ! Та така най накрая решихме да е ноември... и първата събота е 1.11 - Ден на будителите - НЕ, празник е, не става! 8.11 - Архангел Михаил -ДА, това е нашия ден!!! *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*

КатиНка:
И нас това с избора на дата ни вълнува, но сме си планирали сватба чааак за 2009 година  :girl_wink: като едно е сигурно, искаме да е лятото  :sunshine: Скоро гледах календара за следващото лято и проследих съботите. Ние сме заедно от 25.07.2006 и догодина тази дата се пада събота  ;) Тогава му я показах на патето и той каза само: "Ами супер, това е значи!" ... но все пак, нека наближи края на 2008-ма и тогава пак ще премислим съботните дни  ;) Ако остане тази дата, поне ще ни носи и някакъв сантимент и ще ни бъде годишнина и от събирането ни заедно и от сватбата :twohearts:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница