Как си избрахте подходяща дата за сватбата

<< < (66/73) > >>

Kiksi:
Ами как - единственият критерий беше възможността родителите ми да се приберат в БГ.
По принцип още отдавна съм им казала, да гледат да е май, юни или юли (ама аз голям избор им дадох, няма що) по възможност.
Ама ето, че не стана така и сега за август остана. :(

Zahira:
Аз бих съобразила датата с много неща - фази на луната, положение на луната в различните зодиакални знаци, вибрация на датата, ден от седмицата и т.н.
Не е хубаво човек да предприема нови начинания при разсип на луна. Хубаво е новото начало да се поставя при новолуние или при пълнене на луната. Според астрологията не е хубаво да се сключва брак при положение на луната в подвижните знаци.

Harmonia:
ами честно казано ние не сме умували много-много за датичката ни - единствените ми желания бяха да са при нарастваща луна и да не са по време на пости, за да можем да имаме и църковен брак (на който всъщност държа повече от гражданския) и така... Милото ми предложи на Нова година и алтернативите бяха две - преди или след раждането на бебчо...
Решихме, че искаме да сме "едно цяло", когато дойде дългоочаквания момент през м. юли и започнахме да гледаме календара - оказа се, че църковните бракове са позволени до 9 март. Спряхме се на 8 март, което пък беше и точно на нарастваща луна. Малко по-късно се сетихме, че на 8-мо число са се случили най-важните моменти в нашия живот, а именно: на 8.12.2002 се запознахме, а на 8.11.2007 разбрах , че съм бременна и така се оказа съвсем случайно (или пък не :girl_wink:), че и на 8.03.2008 станахме семейство *YAHOO* и затворихме цикъла от трите осмици. А това според китайците е най-щастливата комбинация, защото "осем" на китайски звучи като "просперирам" и малко извън темата - затова например Олимпийските игри в Пекин тази година започват на 08.08.2008 в 8 ч. вечерта.  :P

Zahira:
 :offtopic: :offtopic: :offtopic:Хармония направо ми четеш мислите, тази сутрин стоях и си размишлявах точно върху това за откриването на олимпийските игри на  08.08.2008 и че китайците неслучайно са избрали тази дата. 8+8+2+8=26= 2+6 пак 8, но пък тогава луната се намира в Скорпион, което за олимпийските игри е добре, но не и за сключване на брак  :DANCE: =]

Harmonia:
Цитат на: Zahira в април 23, 2008, 10:47:44

:offtopic: :offtopic: :offtopic:Хармония направо ми четеш мислите, тази сутрин стоях и си размишлявах точно върху това за откриването на олимпийските игри на  08.08.2008 и че китайците неслучайно са избрали тази дата. 8+8+2+8=26= 2+6 пак 8, но пък тогава луната се намира в Скорпион, което за олимпийските игри е добре, но не и за сключване на брак  :DANCE: =]

:[ :girl_wink: :girl_wink:

пускам и едно линкче, за тези които се интерсуват от влиянието и местоположението на Луната. Хубавото е , че този лунен календар е за мнго години напред и назад ...

http://calendar.astromobile.ru/

тук също има много хубава информация:

http://www.beinsadouno.com/astro/moon_horoscope.php
http://www.astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php

и все пак, човек не може да се съобрази с всички "изисквания", така че не му мислете прекалено, защото така или иначе няма случайни неща...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница