Как си избрахте подходяща дата за сватбата
Dginger:
Нашата сватба ще е на 31.05.2008г. Първоначално щеше да е септември 2007 но ни беше много динамична година и неможахме да намерим време да си организираме нещата, после определихме друга дата -10.05 но в последствие се оказа работен ден, и най накрая се спряхме на 31.05 *YAHOO*
polly_84:
А аз избрах нашата :weddingday: да е на 26.07.2008г.,тъй като на 21.12. се запознахме,а на 5.01. ми предложи,месецът е юли,тъй като вече ще съм се дипломирала,а и е хубав летен месец..Но май милото иска да е на 25.07,което на мен не ми харесва особено,защото е петък,но ще видим как ще се разберем
Pisetata:
При нас пък,понеже той ми предложи *YAHOO*на рожденния ден на баща си през месец май на мин.год.,реших,че сватбата можем да направим на рожденния ден на моя баща,който беше през септември.Но не стана така... :(Защото заведението,което си избрахме беше на открито и трябваше да се съобразим с времето (имаше вероятност до тогава да се влоши-все пак щеше да е края на септември).Сменихме датата с 15 септ. *YAHOO*(тогава имаме годишнина от както сме заедно :love_together:-щяха да станат 9 год. :twohearts:),но и тя отпадна,защото заведението работеше до края на август :(.И естествено остана за месец август...Избрахме последната седмица на месеца в събота и отидохме да подадем документите в съвета,защото щяха да идват на място да ни венчаят :weddingday:.Всичко до тук добре,но на излизане от съвета решихме да се обадим в заведението,за да потвърдим деня и всичко идваше на място,но,когато годеникът ми звънна и на оркестъра се оказа,че те имали в събота ангажимент за др.сватба :'( :(Наложи се за пореден път да променим датата и остана 26 август(неделя) :bravo:.Така,че оставям на вас да прецените колко пъти променяхме датата.Но не съжеляваме на самият ден имахме и дъждец :rains: и слънце :danceg:-абе беше страхотно. :bravo: :bravo: :bravo:
Kittcat:
Аз винаги съм искала да правя ранна юнска сватба, но родителите на моето коте са в чужбина и им е по-удобно юли, та така се спряхме на 05.07.2008 :)
cveteto:
Здравейте и от мен при нас нещата протекоха така:милото ми предложи на 01.11.07г.тогава правехме 5 години заедно :yes:и като заговарих ме за дата и двамата искахме да е през май,но туткане моткане докато отидем да запазим дата и то стана февруари,а ни трябваше и време за подготовка и решехме 07.06,нооооооооооо братовчетка ми ни съобщи че заминават за Виена с приятеля й за Р.Д ( а без нея немога освен че много я обичам и доста ми памага за свадбата) :msel:и та записах ме дата 05.07.08г.нашият ден :dance2:
Навигация
[0] Списък на темите