Как си избрахте подходяща дата за сватбата

<< < (63/73) > >>

mariq84:
АМИ НАШАТА СВАТБА ЩЕ Е НА 07.06.2008
ПЪРВО МИСЛЕХМЕ ДА Е НА 09.08.2008 НО РЕШИХМЕ ЧЕ ЮНИ Е ПО ДОБРЕ
СПОРЕД ВАС ДАТАТА ПОДХОГЯЩА ЛИ Е
ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ МЕСЕЦИТЕ МАЙ И ОКТОМВРИ НЕ СА МНОГО БЛАГОПРИЯТНИ ЗА БРАК
А СЪЩО И ЧЕТНИТЕ ДАТИ НЕ СА МНОГО ДОБРИ
ТАКА СЪМ ЧЕЛА

hristi:
мария 84  :welcome:щом сте си избрали двамата датата какво по хубаво от това..........повечето сватби са през май месец.........та хората да не са нещастни............казват че и през високосна година каквато е 2008 не се правят сватби.......а знаеш ли колко много сме бъдещите булки тук!така че не вярвай на такива суеверия,а прави нещата както ти харесват...........успех!

mileto_stoianova:
Ние с милото пък хич не сме умували много.Помолих го да е лятото,че да е топличко.Той каза,че за него няма голямо значение на коя точно дата и предостави избора изцяло на мен.Аз хванах календара и казах:"26.07 става ли".И той:"СУПЕР Е".

micedj:
Ние първо бяхме решили сватбата да е на 21 Юни. Без кой знае какво значение (освен, че от 21 сме заедно, но октомври месец) Е, не стана, защото всички ресторанти дето си ги бяхме харесали вече бяха заети за тази дата и така решихме 19.07. 19 е много специално число за нас тъй като и двамата сме родени на 19...той декември, аз септември. Пък и много ни хареса, защото са нечетни числа (аз четните нещо не ги обичам много). Ресторанта ни беше свободен за тогава и така се роди нашата датичка  *YAHOO*

Gery79:
Ние пък как избрахме датата.

Матиас ми предложи брак на 07.07.07 в 07.07ч (луда работа)  *crazy* и решихме че сватбата ще е на 08.08.08 (нищо че е петък)- в Швеция се пада точно по големите летни отпуски и повечето хора ще са в отпуска и няма да е проблем, а тези които ще са на работа ще си вземат петък почивен и ще си направят един по дълъг уикенд  :bravo:.

Оказа се че и Летните олимписки игри започват точно на 08.08.08 в 8 часа защото за китайците всяка цифра в която имало осмица се смятала за късметлийска (ние това не го знаехме когато избирахме датата, просто решихме че лесно ще го запомним)

А на поканите съм написал че хората трябва да ни отговорят до 05.06.07.Тя стаан една  :funny:

Ако можем и бебето да го докараме на 09.09.09 ще стане голям смях

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница