Как си избрахте подходяща дата за сватбата

<< < (5/73) > >>

branko1:
Цитат на: Bulechka_TS в октомври 16, 2006, 11:30:41

Относно запазването на дати за съвета, можете да си запазите дата и час, от 01.11 се започва с графика за следващата година!!!

това само за софия ли е?

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Ами за София знам, че е така със сигурност!!!  *THUMBS*
Но предполагам, че е така и за страната!!!

проверява се много лесно по телефона, звъните и питате, кога най-рано може да се запази дата за сватба за селедващатат година!! Това е!! Късмет и успех!!! *THUMBS*

Mia Iv:
Цитат на: Bulechka_TS в октомври 16, 2006, 12:16:09

Ами за София знам, че е така със сигурност!!!  *THUMBS*
Но предполагам, че е така и за страната!!!

проверява се много лесно по телефона, звъните и питате, кога най-рано може да се запази дата за сватба за селедващатат година!! Това е!! Късмет и успех!!! *THUMBS*

ohmy , това означава ще трябва да побързаме.....лелеле  8P
чудесна информация Bulechka, благодаря от  *INLOVE*

fiibi_bg:
Ние пък искахме да е преди коледните пости,трябваше да е събота , защото много приятели от различни градове ще присъстват.Така единствените варианти останаха 4 и 11.11.На 4.11 е Задушница , така че..........остана 11.11.Брат ми отиде да ни запише час в гражданското и се оказа че наи-удобния свободен час е 11 ч.И така на 11.11 от 11 ч.Надявам се да носи късмет! :girl_wink:

Picolina:
ние пък нямахме кой зна какъв избор за датата.трябваше или да се оженим сега преди коледа или трябваше да чакаме другата година след великден.но 2007 се оказа много далеч,и трябва да подаваме документи за виза,и т.н....най-удобния момент е сега преди коледа. а пък и ние нали вече подписахме, така че не ни трябва дата за съвета,само за църквата.и всичко стана много лесно. :curtsey: :curtsey: :curtsey:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница