Как си избрахте подходяща дата за сватбата
dessi:
ей, това какво е?Подигравка или кураж *crazy*помогнете относно запазване на датата ми- 07.07.2007.! :girl_cray2:Как да стане като за тогава не записват още ритуална, защото чакат нови Еврпейски такси?? :!Ще се пукна- искам църквата и ресторанта да са наблизо, защото ще има гости от провинцията, ама като незнам кога и коя ще е ритуалната- :(кака да стане? :girlhide:Ще откача!Мерси за съвети ohmy
branko1:
здр.
ние днес си избрахме 05.05.2007,защото първоначално искахме сватбата да бъде в края на месец март,но поради близкия във времето Великден и постите(защото знаем че през този период не е на хубаво да се правят сватби) трябваше да си изберем дата след 08.04, а числото 4 не се харесва от моята бъдеща съпруга решихме да се спрем на любимият ни месец май ( и двамата сме родени през него).решихме сватбата да бъде в събота.съботите са 5,12,19 и 26.12 отпада защото наши близки приятели ще се женят тогава,19 защото сватбата на сестра ми е на дата 19,а сватбата на братът на бъдещата ми съпруга е на 20.05.2006,26 е в разгара на абитуриентските балове и така остана 05.05.2007,което никак не е лоша комбинация.
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
dessi, спокойно!!! *THUMBS* За съвета, можете да си запазите само дата, ние така направихме, както и за църквата!!
При нас всичко беше много бализо, Ритуалната на Лъвов мост (по между другото, тя е и най-красивата и там целия ритуал е прекрасен :hiphip:), Църквата беше Св. Неделя, съвсем на влизо до залата, а ресторанта беше на Дондуков (писах ти за него на ЛС ;)), и от едно до друго място можеше даже и пеша да се стигне, което беше много удобно, а и няма как да се закъснеее, дори и да има ужастно задръстване!!!
Така, че...
Цитат на: DIVA в октомври 15, 2006, 10:46:12
Готовииииииииииииииииии...... :-#.... СТАРТ !!!!!! :D
Бегите да си пазите датата, че .... :tongue:
Кураж!!! Тичай да запазваш!!! ;) 8P
Mia Iv:
Цитат на: branko1 в октомври 15, 2006, 20:34:44
здр.
ние днес си избрахме 05.05.2007,защото първоначално искахме сватбата да бъде в края на месец март,но поради близкия във времето Великден и постите(защото знаем че през този период не е на хубаво да се правят сватби) трябваше да си изберем дата след 08.04, а числото 4 не се харесва от моята бъдеща съпруга решихме да се спрем на любимият ни месец май ( и двамата сме родени през него).решихме сватбата да бъде в събота.съботите са 5,12,19 и 26.12 отпада защото наши близки приятели ще се женят тогава,19 защото сватбата на сестра ми е на дата 19,а сватбата на братът на бъдещата ми съпруга е на 20.05.2006,26 е в разгара на абитуриентските балове и така остана 05.05.2007,което никак не е лоша комбинация.
Много добра комбинация, бих казала. 05.05. Лесно се помни и няма да се забрави :))
На мен ми харесват месеците, в които не е много топло, но не е и студено - май-юни септемри.
Ще си набележим 2-3 дати. От сега могат ли да се запазват дати за сватбата или трябва в началото на годината?
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Мили момичета!!!
Ето една важна информация!!!
Относно запазването на дати за съвета, можете да си запазите дата и час, от 01.11 се започва с графика за следващата година!!!
Така, че вече може да се успокоите за 07.07.2007, 05.05.2007 и всички други желани от вас дати!!!
УСПЕХ!!! *THUMBS*
П.П. Информацията е достоверна и проверена лично от мен!!! :-# :[
Навигация
[0] Списък на темите