Как си избрахте подходяща дата за сватбата

<< < (6/73) > >>

vanis:
ние искахме октомври но поради това че чакаме зълвата от чужбина..а тя беше планувала да си идва за коледа....и така стана,съобразихме се с нея,16 декември е последната събота преди коледните пости....

Magi:
Здравейте :)
Ние сега избираме дата за сватбата. Искаме да е лятото(август например), но на мен не ми харесват датите, които се падат през съботите от този месец, а и е много топло. Знам, че е рано още, но си мисля, че е добре поне с това да сме наясно, не е ли така? :) И така май се спираме на 01.09.2007 :girl_in_love:. Как ви се струва?
Все още обаче си мисля, че не може да няма специална номерология, която да посочва подходяща дата за събитието.Ако знаете къде може да се прочете нещо по темата ще ви бъда много благодарна да ме насочите. :)

fiibi_bg:
Ехе браво!Ами то от тук се почва и не е чак толкова рано!Успех! *THUMBS*

vanis:
здравей Маги
Алена от БТВ или Иван Станчев от Нова ТВ се занимават са такива неща,в сайтовете на тези тв....би трябвало да има насоки....как дасе свържеш,ако държиш на тези неща

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Според мен, всеки си има интуиция и сам безпогрешно може да си избере датата!! :loving: Защо сте хукнали по асрология? ohmy

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница