Сватбени фотографи - 5-та част
stoyanov:
Да, така е, Дими, но във форума, от много години, има доста фалшиви булки (скрити агенти, оператори, фотографи, гримьори, флористи и др.). Правят се на бивши булки, препоръчват, пишат съобщения. О.К. Нека пишат и препоръчват, но с истинското си име.
milenkata:
Като говорим за фотографи - мнение за Гого Кехайов? Аз съм влюбена в работата му, има много креативно и художествено мислене и ми допадна като се видяхме на срещата.Родом е от Русе, симпатяга е и доста насоки ми даде не само за фотографията. Работи на нормалните (що-годе) цени.
Ако някой има опит с него , ще се радвам да чуя мнение. Търсих мнения из форума , но точно за него нищо не открих, което не знам да ме радва ли или не... :huh:
Simeon_Tanchev:
Здравейте,
Казвам се Симеон Танчев и заедно със съпругата ми Весела Танчева сме въпросните сватбени фотографи, които се коментират тук.
Уважаеми Дими, това е единственият ми профил в този форум и даже първият ми коментар тук, а във форума съм влизал точно 3 пъти: веднъж за да се регистрирам преди време, втори път за да прочета предната тема, в която си позволявахте да ме коментирате, при все че не ме познавате и никога не сте ме срещал и това е третия ми път. Никога не съм считал за необходимо да вися по форумите като Вас и да манипулирам хората. За настоящата тема научих от съпругата ми, която е по-редовна от мен, макар и тя да влиза рядко, но също има само един единствен профил. Така че тезата Ви за различните профили пропада. Разбирам, че нивото Ви на търпимост към мен не е голямо, вероятно защото се чувствате застрашен от мен като конкурент, но не Ви прави чест да постъпвате така. Грубо и манипулативно поведение е непрестанно и упорито да пускате една единствена наша снимка многократно с цел да промиете мозъка на посетителите, че тя ни представя напълно, а игнорирате десетки други, които много колеги фотографи, някои от тях от топ сватбените фотографи в България, са определяли като много талантливи. Още повече, че това е една от най-първите ни снимки, а ние се развиваме непрестанно. Ще добавя, че до момента всичките ми клиенти са идвали след като са видели мои снимки и са ги харесали. И все пак Ви благодаря, че сте обяснили на Sunshine87, че не може да постигне моето качество с любителски апарат. Неведоми са пътищата Господи - един ден може и да заработим заедно. Изнамерих няколко Ваши снимки от сайта Ви, който са в пъти по-зле от показаната тук, но ще се сдържа и няма да ги пусна. Пожелавам Ви много творчески и професионални успехи!
Уважаема Shaiya, не си губете времето да търсите мнения за фотографи, видеооператори, дисководещи и т.н. по форумите. Тук има повече колеги отколкото бъдещи младоженци, стоящи по цял ден за да уловят някой като Вас, било то явно или тайно, вместо да се развиват в професията си. Явното присъствие за реклама и манипулация е по-лошо и от тайното. Разгледайте сайтовете, срещнете се с колеги и си изберете сама. Само Вие знаете, колко пари сте отделили и какво очаквате за тях. Бъдете внимателна единствено да не Ви пробутат чуждо портфолио, а да претендират, че е тяхно. Желая Ви успех в организирането на сватбата!
milenkata:
Много ми се иска да не започваме стари спорове наново - не че аз съм от много старите потребители, обаче особено темата за фотографите нон стоп стои затворена, заради критики или нападки.
Моля Ви се хора, като бъдеща булка Ви го казвам - така адски много пречите на онези, които наистина са се регистрирали, за да получат помощ и обменят опит и мнение.
Не знам колко са "фалшивите булки" и не ме интересува. Смятам че, всички са достатъчно интелигентни за да разпознаят "професионалният" коментар дори под друго име.
Тук сме , поне аз де, за да събираме информация, която да ни улесни в организацията и подготовката на най-важният ден в живота ни. И без това ние достатъчно нервно, няма нужда да се изнервяме и тук - място, което поне за мен е за да се разведря, развеселя, събера нужната ми информация и да получа съвет.
Моля , не оплесквайте и тази тема - тя наистина е важна.
За мен снимките са едно най-важните неща в този ден.
Благодаря
djdimi:
Цитат на: stoyanov в март 11, 2014, 13:17:08
Да, така е, Дими, но във форума, от много години, има доста фалшиви булки (скрити агенти, оператори, фотографи, гримьори, флористи и др.). Правят се на бивши булки, препоръчват, пишат съобщения. О.К. Нека пишат и препоръчват, но с истинското си име.
Точно за това пиша и аз, а и много подобни случаи през изминалите години от съществуването на форума го доказват. Това е един от начините за скрита реклама и както писах по-горе няма лошо ...Танчев пък взе, че се засегна и започна да се оправдава :)...Колега, нямам лоши чувства към никой, дай боже някой ден да работим заедно, а като не искаш да ти показват лошите снимки от ранния ти период, просто ги махни от сайта си и си остави най-хубавите, толкова е просто :)
Навигация
[0] Списък на темите