Сватбени фотографи - 5-та част
Anne_Shirley:
И ние бяхме с Камен, просто уникален, всяка снимка от фотосесията е достойна за рамка, а и документалните кадри от тържеството са страхотни :)
silviya91:
Здравейте , не съм сигурна че въпроса ми е за тази тема , но не намерих къде другаде да попитам ;) ;) Та ще давам направо - сватбата ще е догодина във Варна *YAHOO* За сега сме се спрели на варианта да ни снимат 5 фотографа , но няма да са професионални сватбени фотографи , а по-скоро много талантливи фотографи -любители :) .. ММ го притеснява факта че няма да имаме снимките , които изкарват на момента на всяка сватба , тъй като нашите хора не разполагат с такава техника - фото принтер. Аз се поразрових в интернет и видях че можеш да си наемеш такава техника :girl_wink: Въпроса ми е някой наемал ли е вече нещо подобно и имате ли предства за колко пари става въпрос ?! Благодаря ви много :[
silviya91:
За жалост сега нямам линкове , за да покажа снимки , но като намеря ще пусна . Харесва ми това, което правят , всички са много ентусиазирани от предстоящата сватба и съм на мнение че не е задължително фотографите да са снимали безброй сватби , за да " отразят професионално сватбено тържество" . Естествено няма да снимат всички едновременно , а по-скоро всеки ще поеме даден ъгъл и ритуал, просто ще имаме различни гледни точки .. И аз не знам още как ще се случат нещата все пак има още година , ще ги уточняваме тези неща във времето :) за сега повече ме интересува как стои въпроса с фото принтерите! Ако някой е чувал или наемал моля да сподели информация @}->-- Благодаря ;)
marry_me:
Цитат на: bulartis в октомври 22, 2016, 00:24:28
Здравейтее!! Може ли мнения за Димитър Кунев спрях се на него :girl_impossible:
Привет, bulartis :) Щом си се спряла на него, значи си разгледала негови снимки, както и снимки на други фотографи. Ние също избрахме Димитър Кунев (ще го наричам Митко) да снима сватбата ни. Изключително сме доволни от снимките, които получихме. Снимките са без прекалено много ретуш (аз лично не харесвам силно ретуширани снимки), имаме кадри обработени в различни гами - черно-бели, moovie style и др. Но най-важното е, че от тях струй любов и нежност. Също наше желание беше да имаме кадри с всичките си гости. Имахме и следсватбена фотосесия по залез. Но най-важното е, че между нас и Митко нещата се получиха, сработихме се лесно. Моят съпруг въобще не обича да се снима, като види фотоапарат и направо си сменя цвета на лицето. Ами направил му е страхотни портрети *THUMBS* При нас програмата се обърка и закъсняхме с час и малко, времето за сесията ни, бяхме страшно притеснени, заради това изоставане с графика. Митко съумя да ни "вразуми" набързо и да ни накара да се отпуснем. Като резултат имаме хубави снимки за спомен на нас и внуците ;) Щом си харесала работата му, не се чуди, като отношение и качество ще останеш доволна :)
alexandrova_90:
Хората, които пишете за себе си и се саморекламирате.. Вие честно ли?! Наистина ли си мислите, че като влезете с фалшив профил на потребител с 1 мижаво мнение, някой, който наистина търси фотограф за сватбата си в този форум, ще ви включи дори в първоначалния списък с възможности? Ще ви се спомене името, ами голяма работа.. Утре пак ще сте никому известни, ако работата ви е неадекватна.
Моля ви не излагайте повече от нужното себе си и не принизявайте потребителите във форума, които имат нужда от фотограф за такъв важен ден, до толкова ниско ниво..
Гнусно е, знае се и прави само още по-лоша реклама от тази, която може би и работата ви прави за вас... *crazy*
Навигация
[0] Списък на темите