Сватбени фотографи - 5-та част

<< < (73/84) > >>

Blue_Sapphire:
Да, nansita, съществува такава асоциация НАПСФВ, но незнайно защо голяма част от фотографите, които се тиражират (а и не само) не са там, или поне аз не ги виждам. Дали заради това, че не отговарят на част от изискванията или по някакви други причини (лични или не), не са там.  =]
Аз например в момента се сещам поне за трима, за които съм сигурна, че биха отговаряли на изискванията , но не са там. И да не съм голословна ще спомена само Макс Буковски и Ники Митев.
Но като разгледах списъка с фотографи се подсетих за едно име, от което имам много добри лични впечатления и което бях забравила да добавя в листа.

Жоро КОЛЕВ - КОНАС  http://konas.bg/

Всъщност може би е редно всичките имена присъстващи в НАПСФВ да се присъединят към списъка, тъй като се предполага, че са преминали сито, за да са приети там и съответно са с доказан професионализъм и коректност. Изрично споменах само КОНАС, тъй като от него имам преки впечатления.  :)

fanimira:
Да добавя към списъка едно име от Североизтока. Ако на някой му потрябва: Светослав Иванов - SI studio, www.sistudio.eu От Търговище е, но работи в цялата страна. Много съм доволна от услугите му за сватбите на немалко мои приятелки. Поздравявам ви за идеята за списък. Дано се напишат и имена работещи в по-малките градове!

maxbukovski:
Здравейте:) виждам, че се споменава името ми:) За което благодаря:)
Искам да внеса малко пояснения относно НАПСФВ :) Това е едно добро начало на едни ентусиасти за внасяне на ред в тази сфера.. Още не мога да намеря причина да съм там. Според мен не дава никакви привилегии на един фотограф. Това е мое лично мнение. Тоест потенциален клиент избира фотограф не заради това къде членува, а по неговото творчество. Членуване в НАПСФВ изисква ангажименти/време за което лично аз не разполагам:) До момента това е една от причините заради, която не съм подал заявка да съм там. Предпочитам да отделям време за обработки и работа по снимки, а и когато има възможност да отделяме време за семейството:)
Все пак избирайте фотографи, които ви харесват:) а не кой къде членува!:)
 :)

papsvn:
Здравейте,

Предстои ми избор на фотограф. Трудно ми е да отсея някакъв списък, тъй като не намирам никакви отзиви. Реално, търся само онлайн  :[ гледам портфолиа, снимки, фейсбук страници и честно казано... след 3 дни ровене, вече всичките ми изглеждат еднакви по стил.. Нека фотографите да не ми се обиждат  :[

Допитах се до 2 приятелки, които омъжихме наскоро, и техният фотограф не ми харесва. Та, знам кого не искам :D

С бъдещия ми съпруг мислим да пропуснем видеото и да инвестираме повече във фотограф и снимки. Имам определена визия за типа снимки, които искам, но не видях такива в ничие портфолио... Таааааа... докато ровех из гугъл, успях да отсея тези фотографи (по критерий "харесва ми сайта и биографията им"):

- Симено Узунов
- Art Wedding Photography
- Алекс Велчев
- Мариана Димитрова
- Деян Стоев (само за този намерих 2-3 отзива из интернет)

Става въпрос за Варна. Ще се радвам да ми помогнете с отзиви и предложения за други фотографи (без Нуши към сватбена агенция Бижу).

Благодаря ви предварително  @}->--

Feribotka:
По-назад в темата има по-подробен списък. Всеки фотограф би дошъл да ви снима и до Варна като му поемете пътните разноски, така че това не би трябвало да ви е критерий. Съвет - не отписвайте с лека ръка видеото :) Аз също в началото не исках, но накрая реших, че все пак искам и съм много доволна, че си имаме и филмче :) Успех  *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница