СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част

<< < (11/139) > >>

neve:
днес падна още една тежест от плещите ни запазихме орк.Пловдив,а за фотограф и видеооператор се спряхме на студио Chocolate. :)

Alex_Shmalex:
Ехо, момичета как върви подготовката за голямото събитие...Аз днес поръчах мостра на поканите в петък трябва да дойде...Дани да е както е показана...Днес смятам да си запиша час за няколко сватбени агенции да видя какви украси предлагат.

Имам още толкова неща, а времето си върви...

Mariya_P:
Списъкът със задачи малко по малко намалява:

дата - 2 май;
ритуал - изнесен (запазен час в обредния дом);
ресторант - хотел Марица - резрвацията направена, менюто съставено;
халки - поръчани. 
DJ - избран;
фотограф - избран  *YAHOO*

Остава ми едно от най-важните неща - РОКЛЯТА, другата седмица заминавам за Асеновград да меря. Засега зяпам из интернет за идеи. Попаднах на страхотен руски сайт http://www.lightinthebox.com/ru/c/wedding-dresses_1181, направо ми се разбягаха очите, сигурно поне 10 рокли харесах, да видим дизайнерът какво ще каже  :)

gerganasl:
Радвам се, че има толкова много булки от Пловдив и аз да се разпиша:
Дата - 20. 09. 2014г.
Ресторант - Джия Бийч
Църква - Св. Богородица
Ритуал- Ритуална зала Пълдин
Фотограф-Георги Вачев
Ди Джей - Милко
Грим и При4еска - Добо и Капели-Коцето
Покани - Поръчани картони и печат, сама ще си ги украсявам-с помощ от приятелка
Следват - Халки

Sunshine87:
Здравей, може ли да ми кажеш Коцето колко ще ти вземе за грим и прическа. При мен ще има има вземане от място извън Пловдив, и ще е добре да е един гримьор и фризьор? Ти си чак септември , аз август и все още мисля, че е рано за покани. За сега имам само ресторант, църква още се мотам, час за изнесен ритуал, дж, фото и видео....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница