СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част

<< < (12/139) > >>

kaia:
Аз поръчах част от материалите за поканите, бутониерите, подаръчетата и късметите въпреки, че имам доста време до септември, но сега поне време имам :) И всичко в стаята е лудница :) Като някое малко дете съм ,на което току-що са му купили нова играчка  *YAHOO*

gerganasl:
Коцето ми каза 80лв за грим(вклю4ва мигли изкуствени) и 80лв за при4еска. Каза, че за при4еската може да е и пове4е в зависимост от сложността, мисля да ида на пробни 2 седмици преди сватбата и да реша какво точно искам и как да е.

Ами аз побързах с поканите, понежеш реших да си ги правя сама, в пе4атница ще ми ги нарежат и напе4атат, а после аз ще ги сгъвам, лепя и украсявам с панделки, и исках по-отрано да почна, че да имам време.

stasynka:
Мацки, нашата сватба мина и искам да изкажа благодарността си към фотографа ни - Ники Попов и видеооператор Димитър Зангаров от ВидеоЗани - невероятни са, просто вълшебници, невероятни снимки, невероятно видео. Препоръчвам ги с две ръце!!! А който се съмнява, да ми пише, ще му изпратя нагледно снимки и клип.

vladimira_hofman:
Здравейте и от мен.
Нашата сватба ще е на 21.06.2014г
Това което сме успели да свършим до момента е :
-ресторант "РУЖ"
-Църква "Св. Иван Рилски"
-Централен обреден дом-кръглата зала
-украса- Агенция "Аврора"
-Дж. Десо
Това е до момента,но вече времето взе да напредва а аз все още не съм си запазила фото и видео оператоти.
Разгледах доста страници на различни фотографи ,изчетох доста форуми ,но ми стна още по-трудно.
Прическата и грима също ме притесняват,бях на пробна при Коцето от Добо и Капели,но определено не се получи това което поисках.
Надявам се сега след като се регистрирах и аз тук,да взема по бързо решение и правилно,благодарение на вас! :)

stasynka:
Цитат на: djdimi в февруари 21, 2014, 00:23:15

Ей така, между другото в тази тема, да ви пусна едно линкче, с емоционално :) предложение за брак :) от колегите от "Видео Зани" ...да са живи и здрави бъдещите младоженци и да почерпят :) 
http://vimeo.com/87212592

Страхотно е, оригинално и идейно! Честито на младоженците!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница