СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част

<< < (10/139) > >>

ivalita:
Здравейте и от мен :) до сега само четях с интерес, но като прочетох, че хората вече записват сватби за септември    *crazy* направо онемях... И ние планираме сватба септември или октомври, а нищо конкретно не сме задвижили. Смятате ли, че вече сме много закъснели? За украсата мисля, че нормално да се  ползва агенция , но не съм сигурна за другите услуги какво да правим!!!

djdimi:
Цитат на: ivalita в януари 28, 2014, 12:56:30

...За украсата мисля, че нормално да се  ползва агенция , но не съм сигурна за другите услуги какво да правим!!!

Ами те нещата вървят ръка за ръка, колко по-рано сте наясно какво търсите, ангажирайте без замисляне, защото наистина за септември вече се заемат датите. Септември е най-хубавия месец за сватба и повечето от утвърдените професионалисти, вече имат по няколко поети ангажимента.

kaia:
Цитат на: ivalita в януари 28, 2014, 12:56:30

Здравейте и от мен :) до сега само четях с интерес, но като прочетох, че хората вече записват сватби за септември    *crazy* направо онемях... И ние планираме сватба септември или октомври, а нищо конкретно не сме задвижили. Смятате ли, че вече сме много закъснели? За украсата мисля, че нормално да се  ползва агенция , но не съм сигурна за другите услуги какво да правим!!!

Ние като ходихме да си запазваме за 27.09 и в ресторанта беше запазена предната седмица, в църквата предния ден... На мен ми се смееха, че започвам да организирам година преди сватбата, но като видях и се зарадвах, че съм започнала по-отрано...Ние държахме много на датата...
Започвай смело :) Мисля, че не е късно, а тамън на време :) То реално сватба може да се планира и 3 месеца преди събитието, но е доста по-трудно според мен.
Моят съвет е да започнете първо с ресторанта, църквата(ако ще имате църковен брак) и гражданското. После видеооператор, фотограф, DJ и т.н. Успех! :)

neve:
и на нас много хора ни се смяха,че почваме от сега да се готвим при положение че сватбата е септември но в повечето ресторанти още от миналата година си бяха запазили,а в ресторанта кадето ние ще сме има сватби и в четвъртаците даже,така че аз мисля че не е рано да се запази ресторант,царква,видеооператор и фотограф,дж или било то оркестър.това са по важните неща според мен

cv3te:
А аз няма да ви казвам ,че за "така желаната" дата 06.09. имаше година и половина преди датата заети ресторанти . И аз си мислех ,че е много рано .. Но добре ,че беше фотографа да ми каже да си ги запазя да ми е мирна главата ( И че на тази дата имало много   :weddingday: СВАТБАРИ :weddingday: ) и сега ми е много спокойно ! Всичко останало малко по малко се наглася..без бързане .  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница