СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част

<< < (7/139) > >>

Mariya_P:
Цитат на: Sunshine87 в януари 22, 2014, 13:27:17

Намерих доста магазини за материали за покани, декорация и други, но все пак бих искала да попитам дали някой знае такъв в Пловдив. Само от Варна, София и други ми излизат. А аз искам да ги избера лично като ги видя. Принципно харесвам пазаруването по интернет, но такива напоследък, това, което се предлага е коренно различно от това, което очакваш.....Предимно ме интересуват сатенени панделки, тюл, дантела и камъчета за декорация( но не мъниста). Освен в Джъмбо?????

Благодаря  :girl_wink:

Моя приятелка наскоро се омъжи и повечето неща си ги купи от някакъв склад, който се намирал близо до търговиите на Брезовско шосе. Каза ми, че можело да се купи всичко необходимо за украсата на сватбата, а и подаръчетата за гостите били на прилични цени. Обеща ми да ме заведе и мене. Ще я помоля да ми обясни къде точно се намира и ще пиша.

cv3te:
И НИЕ за 06.09 вече си имаме запазени ..... ресторант "Русалка" , Граждански в Тракия Общината , Църква " Свето Преображение Господне  " Фотограф  : Руска Иванова , Видео : Янко Попов .. Поканите и те са ни готови !  :P А сега малко почивка !  :danceg:  :)

Alex_Shmalex:
Wackybabe,

"Св. Спас" се намира на гърба на военна болница. Излишно питах в църквата дали може и ми казаха, че нямало проблем да го занесем на другия ден. Доколкото знам и в други църкви се съгласяват. Аз се чудя дали не е рано още да гледам за покани, украси и така нататака.

nukanka:
Здравейте и от мен. Нашата свата е панирана за юни. Сега съм на вълна покани. Чудя се дали да пробваме да ги направим ние или по поръчка. Бихте ли ми казали къде мога да намеря релефна хартия, защото имам затруднения с това?
Благодаря предварително! :)

djdimi:
Цитат на: nukanka в януари 24, 2014, 17:53:52

Здравейте и от мен. Нашата свата е панирана за юни...

Браво nukanka :)...а сватята (за свекървата става въпрос, нали) сама ли ще я панирате или някой ще ви помага :) ...а бихте ли ни написали продуктите за панировката, моя близка също желае да опита вашата рецепта :)...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница