СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част

<< < (6/139) > >>

Alex_Shmalex:
Здравейте и от мен, още една бъдеща булка от Пловдив...Сватбата ми е на 08.06.2014 годиа. За сега сме запазали "Балната зала " на Империал, църквата ни е "Свети Спас" и ще е изнесен ритуал. За фотограф се спряхме на Чепишев днеска ще ходим да се дооточним с него. DJ си имаме и това е за сега. Не съм гледала още украси, покани и рокли. За видеото ще се консултирам с фотографа. Надявам се да си споделяме идеи и да имаме незабравими сватбе :)

wackybabe:
Alex_Shmalex с кой от Св. Спас говорихте? Защото ние като пратихме да питат, там казаха че не можело първо да е църковния брак, после гражданския, а ние също искаме с изнесен ритуал. Поздравления за избора за Чепишев  *INLOVE*

p3t3nc3t0:
Здравейте на всички .От скоро съм във форума и ми предстои сватба май месец :) В момента търсим подходящ Dj .Някой може ли да сподели отзиви от DJ Милко .Ще съм Ви много благодарна за помощта :)

Deliysky:
Цитат на: wackybabe в януари 23, 2014, 11:31:06

Alex_Shmalex с кой от Св. Спас говорихте? Защото ние като пратихме да питат, там казаха че не можело първо да е църковния брак, после гражданския, а ние също искаме с изнесен ритуал. Поздравления за избора за Чепишев  *INLOVE*

Може но се правят на много съвестни. Трябва да ги убедите, покажете другите документи , че имате запазени часове в ритуалната и поговорете. На много места разрешават, но не желаят да се афишира, защото има един стар закон, по който свещенослужителя може да бъде подведен под съдебна отговорност. В по-малки градове, както и в София многократно съм присъствал на мероприятия в които е имало венчавка, при уверение и гаранции , че гражданския брак ще се състои непосредствено след това.

tsve4e:
Цитат на: Sunshine87 в януари 22, 2014, 13:27:17

....Предимно ме интересуват сатенени панделки, тюл, дантела и камъчета за декорация( но не мъниста). Освен в Джъмбо?????

Благодаря  :girl_wink:

Аз тези неща ги купих от един магазин на Иван Вазов. Много е зареден, имат всякакви цветове, материи и размери на платове, сатенени панделки, камъни, пеперудки и каквото още се сетиш. Цените също бяха много добри.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница