СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част
ava_sin:
Здравейте! Да се включа и аз. :danceg: Датата ни е 01.06.2014г. От всичките недели през юни останаха само 1 и 15-ти, в които е разрешен църковен брак.
Забранени дни за църковен брак са Петрови пости (от 22-29-ти юни) и Петдесетница (8 седмици след Великден в неделя – 8 юни).
Избрахме обреден дом Пълдин, храм „Свето Успение Богородично“.
За ресторант още не сме на 100% сигурни. Вероятно ресторант Bueno.
Остана да изберем видеооператор и DJ.
neve:
ние запазихме царквата "Света Троица" и час за изнесения ритуал в Централния обреден дом
Sunshine87:
Браво на активиралите се пловдивски булки. И аз съм с Борислав Чепишев фотограф- надявам се да остана доволна
tirra:
Цитат на: Sunshine87 в януари 22, 2014, 13:27:17
Намерих доста магазини за материали за покани, декорация и други, но все пак бих искала да попитам дали някой знае такъв в Пловдив. Само от Варна, София и други ми излизат. А аз искам да ги избера лично като ги видя. Принципно харесвам пазаруването по интернет, но такива напоследък, това, което се предлага е коренно различно от това, което очакваш.....Предимно ме интересуват сатенени панделки, тюл, дантела и камъчета за декорация( но не мъниста). Освен в Джъмбо?????
Благодаря :girl_wink:
Sunshine87,
Може да си набавиш материали на следните места
* магазин Палитра, магазинчето е в първата пресечка вляво, на ул Иван Вазов като идваш от колелото на гарата. води се ул Одрин 6
* другият е до бившите хали в Кючук Париж - магазинчето на Руми, точният адрес е ул.Петко войвода 1, тя може и да ти достави неща които няма в момента
* третият е РАДЕКОР, ул Райко Даскалов 73
Дано да съм била полезна.
адресите може да намериш на гугъл - и трите са на лесни места и с много полезни материали
kaia:
Благодарности за съветите за магазините за материали, ще се възползвам и ще ги посетя. :)
Иначе тази година май наистина се очертаваме доста булки, което е много добре. :) Така ще може да си помагаме взаимно за нещата покрай сватбата. При мен се оказа, че не знам доста неща и организацията никак не е толкова лесна, колкото си мислех...но пък е приятна :)
Цитат на: p3t3nc3t0 в януари 23, 2014, 14:47:40
Здравейте на всички .От скоро съм във форума и ми предстои сватба май месец :) В момента търсим подходящ Dj .Някой може ли да сподели отзиви от DJ Милко .Ще съм Ви много благодарна за помощта :)
На сватба, на която е бил той DJ не съм била, но съм била на банкет...Като цяло е забавен и може да прави шоу :)
Навигация
[0] Списък на темите