СВАТБА В ПЛОВДИВ - 17-та част

<< < (5/139) > >>

svekarva:
За вас е униатската църква. Църквата е много хубава и с разбрани служители.
Намира се на гърба на ПУ, виж в Гугъл *THUMBS*

neve:
благодаря ти много,още утре ще идем да я видим :)

Mariya_P:
Записвам се и аз за тази година - 02.05.2014 г.  *YAHOO*

cv3te:
Цитат на: Sunshine87 в януари 22, 2014, 13:27:17

Намерих доста магазини за материали за покани, декорация и други, но все пак бих искала да попитам дали някой знае такъв в Пловдив. Само от Варна, София и други ми излизат. А аз искам да ги избера лично като ги видя. Принципно харесвам пазаруването по интернет, но такива напоследък, това, което се предлага е коренно различно от това, което очакваш.....Предимно ме интересуват сатенени панделки, тюл, дантела и камъчета за декорация( но не мъниста). Освен в Джъмбо?????

Благодаря  :girl_wink:

Магазинчета за панделки , тюл , дантелки и какво ли не още има в Тракия "т.ц.Сани" . Аз от там си купих всичко нужно за поканите ,че сама си ги правих :)   За друг магазин , който съм чувала е преди да се качиш  на пешеходния мост от страната на главната (пада се отляво ) , но не съм ходила до там .

svekarva:
Магазинът до пешеходния мост е добре зареден. За лични нужди ползвам и магазинчето на Подлеза към Понеделник пазар, има по- различни неща. За декоративни камъни и изкуствени цветя препоръчвам да се погледне в магазин "Рови- рови" и един за китайски стоки, които са до Кауфланд на Брезовско шосе. Едно време имаше интересни работи в Юзк /в Тракия, до Метро, за пухени възглавници/. Аз ползвах изцяло Ракхива за панделки и тюл и други дреболийки и съм много доволна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница