Вино и качествен алкохол за сватбата!!! - част 3

<< < (7/42) > >>

госпожица:
На мен ми се вижда страшно много твърдия алкохол.

Според мен не ти трябват повече от 40 литра твърд общо (даже и това е много).

milenkata:
Абе и аз се чудя ама си познавам хората македонците ще пиат ракия и узо на макс,милото и кума също... Може би да намаля уискитона 5 литра а узото и ракията да са по 20?

Vikito_19:
Цитат на: milenkata в май 07, 2014, 14:02:30

Това как ви звучи за 80 гости, гърци, македонци и тракийци хахах

50л бяло вино
30л червено вино
30л узо
20л ракия
10л уиски

И според мен алкохолът е много.
Виното се пада по литър на човек, твърдия алкохол по 750 грама - това си е мнооооооооого :goody:
А най-вероятно между тези 80 човека има и деца, по-възрастни хора или такива, които не консумират алкохол *YAHOO*
Май ще трябва да си направите няколко автърпартита след това  :bravo:

milenkata:
Хаха май тази сметка не я направих хахаха ок да кажен така
40 л бяло вино
10л червено
15л узо
10л ракия
5 уиски

Божее много е странно като си с компания на заведение ти се струва че се пие много и от там си мислех че и за сватбата ще трябва много.. А всъщност като се направи една такава разбивка изглежда безумно O_O

Благодаря ви момичета че ви има:)

Miele:
milenkata, оххх и на мен тоз алкохол ми е голяма чуденка. Ние май ще заложим на повече вино - червено и бяло, отколкото на другите твърди алкохоли. Смятаме да вземем ракия, уиски и водка, ама си нямам и най-бегла идея колко трябва да е като количество. Казах на мъжа той да се оправя с това, че аз от алкохол мн не разбирам
По повод твоята чуденка, замисли се колко г/д пият твоите приятели/роднини и по това опитай да направиш сметка. Те не че идват само да пият, ама аз съм на принципа поо-добре да остане, отколкото да не стигне. :P

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница