Вино и качествен алкохол за сватбата!!! - част 3

(1/42) > >>

gucci:
Вино и качествен алкохол за сватбата!!! - част 4

palachinka:
Здравейте, чудя се има ли хитър начин да се контролира персоналът в ресторанта по отношение на изпитото количество алкохол. Говоря за случаите когато таксата тирбушон е на бутилка и по отношение на наличното количество алкохол останало след сватбата или в случай, че "свърши" по време на празненството. Някакви идеи?  

Мрявка:
Не, ние много мислихме и се чудихме какво да направим, накрая наехме координаторка, чиято основна задача бе да следи изкъсо алкохола, но беше абс. излишно, товва няма как да се следи, беше грешка парите, които дадохме за тази жена, като цяло няма начин, ако решат да излъжат ще го направят с и без подставени да следят хора.

InLove_Girl:
Един вариант е да се сложи всичкият алкохол на спомагателни маси, които да са в някой ъгъл на ресторанта и някой доверен човек да ги следи, но така няма да е изстуден, а това е проблем лятото. Независимо от това, ако са решили да ви лъжат ще го направят в доп.консумация и т.н, така че избирай внимателно ресторант...

palachinka:
Мда, ясно, значи, може би е по разумно да избера таксата, която е на човек така поне елиминирам риска да надпишат броя отворени бутилки. А иначе, бирата и безалкохолните, ще са на отворен бар и там ще трябва да преценим на око, дали звучи оправдана консумацията.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница