Вино и качествен алкохол за сватбата!!! - част 3
Koliin:
Цитат на: florence в юли 02, 2015, 20:14:06
За бяло вино на добра цена, мога да препоръчам наливните вина на Загрей. Аз си ги пиех до скоро в нас, но сега съм в деликатен режим от по-хубави събития и не пия нищо :)
В Пловдив на много места по големите магазини имат от тях - цената им е 5 лева за 1,5 литра, а за качеството нямам оплаквания, никога не ме е боляла главата от тях. Иначе за тези, които не са от Пловдив, могат да ги потърсят от сайта им - http://zagreus.org/kontakti . На ММ сестра му, ги ползва миналата година за нейната сватба - бяха им ги бутилирали и сложили етикети с техните имена и дата, останаха много доволни.
florence, тъкмо търсех инфо за хубаво наливно вино.Ще се пробва ;) Леко бременеене :pqz:
AIVEN:
Аз малко съм резервиран към наливното вино. До сега не съм попадал на хубаво. Вярно, че аз съм малко капризен, но въпреки това не ми се вярва някой да продава хубаво вино, без да е бутилирано.
nansita:
Ами с ръка на сърцето бих ти препоръчала да опиташ наливното вино на Левента в Русе.
Избата им е на същото място, където е и ресторанта. Купувала съм и бутилирано различни реколти от там, наливното не е по-лошо.
milenkata:
Мога да препоръчам виното на Даробас. Имат бутилирано чудесно бяло червено и розе, около 12-15 лв бутилката което за БГ вино за мен е добре. За сватби и тържества обаче продават наедро, директно от избата, 3-4 лв литър бяло и 5 лв литър червено, без специалните им селекции, те са вече по-скъпи. Ние бяхме с тяхното вино на сватбата и съм много доволна, бялото им вино което избрахме беше много леко о с прекрасен аромат, а червеното избрахме купаж сира и каберне - силно и ароматно.
Ако ви се иска да пробвате продават се бутилирани в Билла и Хит, не съм сигурна за Пикадили и Фантастико.
Ако ви харесат имам контакти на управителя :)
alexandrova_90:
Ние имахме домашно червено вино, което се пиеше за мое огромно очудване, предвид на това че беше 35 градуса в деня на сватбата..
Но Бялото вино купихме от избата на монтанското село Георги Дамяново.. Винарна Лопушна... Беше наливно и смея да кажа, че е едно от най-добрите бели вина, които съм опитвала... Имам доста приятели, които много разбират и пият вина.. Бяха очаровани и доста хора ме питаха какво е било виното после *THUMBS*
В София можете да намерите вината на ул. Янко Сакъзов № 88.
Бутилирано вино на сносни цени от 7-13лв/бутилката - Кастра Рубра препоръчвам горещо.. *THUMBS*
Навигация
[0] Списък на темите