Вино и качествен алкохол за сватбата!!! - част 3

<< < (35/42) > >>

nansita:
Момичета, нашата сватба мина и давам актуална информация колко се е изпило. Градинска сватба, 94 човека:
ракия ~ 25л
бяло вино ~ 20л
червено вино ~ 10л
бира - 4 каси х 0.5л бутилката
уиски - 10 бутилки х 0,7л

Учудващо се пи доста ракия. Аз очаквах да остане много, но се изпи висчката.  =]

Gehenna:
Цитат на: nansita в юли 01, 2015, 16:34:55

Момичета, нашата сватба мина и давам актуална информация колко се е изпило. Градинска сватба, 94 човека:
ракия ~ 25л
бяло вино ~ 20л
червено вино ~ 10л
бира - 4 каси х 0.5л бутилката
уиски - 10 бутилки х 0,7л

Учудващо се пи доста ракия. Аз очаквах да остане много, но се изпи висчката.  =]

Ооо, много благодаря специално за бирата. Имаме достатъчно време за изчисления и преизчисления и пре-пре.. така де, но бях почнала мнооого да мисля проклетата бира. Сега като гледам, явно двойно на предвижданията ми трябва да поръчаме :D

nansita:
Не съм писала за вода и безалкохолно...средно по 2л на човек се е изпило. 100л вода са ни фактурирали, отделно ние бяхме занесли много безалкохолни и сокове, които после наш приятел изкупи и не знам какъв е бил остатъка.

Feribotka:
Нат, много полезна информация  *THUMBS* Май ще трябва да вземем още винце...

florence:
За бяло вино на добра цена, мога да препоръчам наливните вина на Загрей. Аз си ги пиех до скоро в нас, но сега съм в деликатен режим от по-хубави събития и не пия нищо :)
В Пловдив на много места по големите магазини имат от тях - цената им е 5 лева за 1,5 литра, а за качеството нямам оплаквания, никога не ме е боляла главата от тях. Иначе за тези, които не са от Пловдив, могат да ги потърсят от сайта им - http://zagreus.org/kontakti . На ММ сестра му, ги ползва миналата година за нейната сватба - бяха им ги бутилирали и сложили етикети с техните имена и дата, останаха много доволни.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница