Как да бъдат облечени гостите ни? част 2

<< < (2/26) > >>

djosi:
Времената са доста трудни за доста хора, та не мисля да ги карам да се обличат по определен начин.. Всеки нормален знае, че на сватба трябва да се облечеш официално, въпреки че винаги има такива които се обличат като за кафе с приятели  :)

nansita:
Честно казано, не мисля да задължавам гостите да са тематично облечени. Подозирам, че ще има по някоя изцепка с тениска с щампа и дънки.  =]
Аз да се оплача..звъни ми една приятелка с въпроса "Ще се сърдиш ли, ако дойда с бяла рокля, че гледам една и много съм си я харесала?". Онемях...не знам как даже някой би си помислил да го зададе тоя въпрос на булка.  *crazy* *crazy* *crazy*

mariola85:
nansita ето решение, на тази булка всички гости са били облечени в бяло вкъщи обаче  :girl_wink:

https://www.facebook.com/v.nikolov94/media_set?set=a.769131763133465.1073741851.100001099444652&type=3

nansita:
Да де, всички са в бяло. Не само булката и още една девойка :D
Ох, да обличат каквото си искат, щом това ги прави щастливи. Нека да е весело и всички да се чувстват комфортно.

Cerise:
Това лято едни позтани направиха страхотна черно-бяла сватба. Беше чудесно, наистина. За съжаление, част от присъстващите на нашата сватба, подозирам няма да разберат идеята или просто няма да се съобразят с нея. Все пак обмислям да напиша изрично, че официалното облекло е задължително. Както се спомена по-горе "всеки нормален знае", но наште не са нормални.  8P В крайна сметка, ще раздам поканите половин година по-рано. Мисля, че всеки ще може да отдели за това време 20лв. за нова риза.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница