Видеооператори - част 2

<< < (30/32) > >>

kalina1988:
И аз мисля, че няма смисъл да се наема видео само заради ниската цена. Добрите оператори имат скъпа техника, а и знаят много добре колко струват услугите им. Няма как за 400 лв да получиш подобно качество, каквото би получил за 1200 лв...
Ние с годеника ми вече сме си харесали няколко видеооператора от самите им видеа в интернет. В началото изобщо не гледаме цените, защото за нас качеството е по-важно. Все пак веднъж се жени човек! Не искам след 20 години като гледаме видеото със семейството ми да ни е срам...

Nijolovateddy:
Zdraveite momicheta iskax da popitam za preporaki za videooperatori v Plovdiv? Makarche i fotografa ne sme izbrali oshte bihte li mi dali ime na xora ot koito ste dovolni da sa ot Plovdiv e jelatelno. Blagodarq vi! :)

sane:
Здравейте. Предстой ми сватба и с бъдещата ми съпруга много се колебаем за видео заснемане на сватбата ни с цел спестяване на средства.
Бяхме твърдо решени да имаме само фотограф, но на скоро брат ми присъства на една сватба от когато бяхме очаровани от видеото та от това видео се появиха и колебания за нашата сватба.

Моля дайте ни съвет какво да правим.. Притеснява ме да не съжаляваме, че не сме си наели видео оператор

silviya91:
Здравейте!!!
Нашата сватба ще е във Варна ! Много съм щастлива - видеооператор ще ни бъде Красимир Ламбов !! Много харесвам работата му и я следя отдавна и винаги съм си мислела че като се за женим един ден  @}->--той ще ни снима *YAHOO* !!

Hristina_NA:
silviya91 изобщо няма збъркаш с него, уникален е. За съжаление нямам честта да се познавам с него, но и аз с интерес  следя работата му. Голям професионалист  :bravo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница