Видеооператори - част 2

<< < (29/32) > >>

viliqna:
Колега, далеч съм от мисълта да подливам вода на някого  :)
Извинявам се за което!  @}->--

Hristina_NA:
Здравейте булки и бъдещи булки  :girl_wink:
Прочетох цялата тема на един дъх (без предните, понеже са от преди доста време и няма смисъл). Останах с впечатление, че май май няма булки от Русе и областта  =] Аз от скоро живея в града и нямам поглед върху фото и видео заснемане (и не само в/у това), така че ще съм много благодарна, ако дадете съвет. Разглеждах сайта на видео Ценов, но ми идва малко скъпо  :[ търсим нещо по-скромно, а те искат 800 лева + допълнително, ако останат след 10-те часа, за които е сумата.
Предложения приемам всякакви  *THUMBS*
Хубав ден от меееен

Deliysky:
Това е абсолютната долна граница, ако изобщо сте решили да плащате за тази услуга и филма да ви остане за спомен за след..............20г например. В един момент се оказва, че плащате на някого просто за да смени братовчеда да не снима той (ако правилно ме разбирате). Аз съветвам като професионалист - или качествена услуга, или нищо :). В единия случай - напразно похарчени пари, в другия - скъпо но със смисъл. В Русе има 3-4 сериозни оператора, виж в русенската тема. Аз бих добавил и Петър Петров, но не мога да те ориентирам за цените му.Ето линк, може да го проверите:
https://www.youtube.com/watch?v=JH-JIXrIPJQ

viliqna:
До Русе пътуват повечето колеги от Варна. Можете да разгледате и варненските оператори. Доплаща се естествено за транспортните разходи.
Съгласна съм с колегата. По-добре снимайте с телефоните си, от колкото да наемете някой само заради ниската цена.  @}->--
Или си наемете свестен фотограф и карайте без видео :)

Hristina_NA:
Да, точно така мисля да направим. Аз много държа на снимките, видеото не чак толкова (въпреки, че е хубаво да го имаш), за това ще сме без видео. =]

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница