Видеооператори - част 2
alexandrova_90:
Лемън, имай предвид и това, че в много случаи булките, гледаме някакви клипове, харесваме ги и искаме 1:1 нещата.. Повярвай, в деня емоциите ще са други, вашите кадри могат да се получат много по-красиви и съответно професионалистите, които сте наели да направят по-идейно и запомнящо се клипче.. Масово се въртят 3-4 имена във форума, като най-най-добри оператори.. Има защо да е така, защото освен че улавят момента, могат да направят и монтаж след това.. Както коментирахме и с нашите видеооператори, когато младоженците дават повече свобода на професионалистите, винаги се получа страхотен резултат.. ;) Спокойно разгледай портфолията на видеооператорите и сама ще откриеш вашите *THUMBS*
lemon_flutter:
Благодаря за отговорите. Не съм 'много притеснена", искам да направя информиран избор.
milenkata:
Разбира се, затова е и форумът.. Кога е датата? Ако си си оставила достатъчно време съм сигурна че ще намериш подходящ ЗА ТЕБ оператор..
Казвам за теб, защото ако ще 1000 души да препоръчаме някой, но твоята идея не съвпада с неговото портфолио няма как да стане.. Събери 10тина имена, разгледай сайтовете им, поискай оферта на тези които ти харесват и след това се вижте очи в очи - чак тогава избирай :)
Не винаги най препоръчаното най ще ти пасне - на мен например 2ма от най-препоръчваните Дж не ми харесаха и намерих моя точно от форума :) така че давай смело
radity85:
Някой ако знае добър оператор в Бургас, нека да ми пише..
BridalDreams:
Здравейте! Искам да попитам някой дали има скорошни отзиви от Тони Димитров от 100 усмивки.
Мерси предварително!
Навигация
[0] Списък на темите