Видеооператори - част 2

<< < (23/32) > >>

djdimi:
Цитат на: bibio в октомври 22, 2015, 13:44:23

Здравейте, момичета! И аз имам проблем с избора на видеооператор във Варна. До момента на всеки, на когото сме звъняли е зает за нашата дата 14/05/2016г  :(

14/05/2016г е доста желана дата за провеждане на събития, ама чак пък всички във Варна да са заети, не ми се вярва :). Дори и да са заети, биха могли да препоръчат друг свободен колега...малко е и въпрос на етика и колегиалност, а за "Видео Зани" от Пловдив само добри думи мога да кажа, работим заедно повече от 20 год. Снима се с най-добрите модели камери на Canon и SONY и се предлага най-доброто съотношение цена-качество на готовия продукт. Това им е сайта:  http://www.videozani.com/

Svatbena_agenciq_Melodica:
Здравейте, EvaCassidy!
За бюдвета, който искате да отделите можете да намерите също добри оператори и фотографи. Е, няма да бъде същото като по-високоплатените, но пак може да получите добро качество. Ако пък имате възможност да отделите малко повече, то можете да си намерите идеални фото и видео. За сума от по 900 лв на човек, можете да се сдобиете със много добри професионалисти. Наистина може да компенсирате за сметка на друг елемент от сватбата. Такъв например може да бъде декорацията. :) Но никога не пестете от храна, алкохол и DJ. Те са най-важните след младоженците в този ден! :) Успех!

lyubenov:
Цитат на: Svatbena_agenciq_Melodica в октомври 28, 2015, 23:04:10

Но никога не пестете от храна, алкохол и DJ. Те са най-важните след младоженците в този ден! :) Успех!

Намерих и официалното видео от сватба, която е подчинена изцяло на заложените от Вас приоритети, колеги-организатори.

http://vbox7.com/play:8c2216dd

Svatbena_agenciq_Melodica:
Здравете, колега!
Благодаря Ви за видеото, но ние нямахме това предвид. Това, което се опитваме да кажем, е да не се предлага шепа салатка и основно 100 гр. за сметка на декорация, например. Каквото и да си говорим, хората по сватби пият алкохол и не е добра идея да им се предложи само по 1-2 бири. DJ-ят пък е много важен, за да стане партито добро. Той е човекът, който трябва да вдигне хората от масите. Ако сте се почувствали по някакъв начин засегнат от предишния ни коментар или  пък този - простете, не е било това целта. :)

Alia89:
Здравейте.

Отдавна следя коментари тук, но чак сега реших да се разпиша.
На мен един от най-трудните избори ми е този за видеооператор и то защото освен Краси Ламбов (да уточня, че става въпрос за Варна), друг никой не ми е познат. Та, ако може бъдещите или вече бивши булки да споделят някакви мнения и препоръки за варненски оператор, на сносни цени :))

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница