Видеооператори - част 2

<< < (22/32) > >>

EvaCassidy:
Благодаря за отговора. Аз съм съгласна да спестя от друго , ако е нужно и да наема професионалисти, но все пак поне ориентировъчно искам да знам колко отгоре на моята заделена сума ще е нужно да спестя . Двойно ? Просто нямам никаква идея , а ако сумата ще е двойна или тройна на моята, ще трябва да се откажа от видеото и да остана само с фотограф.

milenkata:
Ех Тон изпревари ме.. тамън същото щях да напиша...

Виктор Попов не предлагат услугата две в едно, т. е. може да немете тях за видео а те от своя страна да ви насочат към фотографи с които работят или пък вие сами да си намерите.
Зависи много от качеството на услугите които искате. 1500 лв бюджет за фото и видео по принцип е нормален и достатъчен, но за по -ниско качество. За качествено видео от ранга на Виктор Попов или Илиян Матушев или Волк Вижън - които са предпочитани видеооператори - ще ви трябва повече.

Наскоро мои приятели ползваха Волк Вицън + Вълканов за фото и им излезе 1800 общо - 900 лв горе долу за базовия пакет на Волк + някъде толкова за фотото и като сложиш овъртайм (който винаги го има).. ето ти цената

За твоя бюджет също има достатъчно добри професионалисти, просто трябва повечко търсене...
Но поне за мен - не се отказвай от нито една от двете услуги :) Струват си и двете

ЕДИТ: БГФОТО едни мои познати са страшно доволни от всичко - за твоя бюджет пасват чудесно но не очаквай видеото да изглежда като гореспоменатите - пак е много хубаво, но техниката е друга

dani_pawlowa:
аз мога да препоръчам "ЗАНИ" те снимаха нашето тържество и сме много доволни.

bibio:
Здравейте, момичета! И аз имам проблем с избора на видеооператор във Варна. До момента на всеки, на когото сме звъняли е зает за нашата дата 14/05/2016г  :(

alexandrova_90:
Бибио, всеки видеооператор от София (например) ще дойде да снима във Варна, просто се покриват нощувка и пътни. Разгледай оператори от цяла България, не е нужно да се фокусираш само върху варненските.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница