Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:46:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част  (Прочетена 207109 пъти)

bubbeto
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #300 -: февруари 23, 2014, 14:23:28 »

Момичета моля ви помагайте! Трябва да реша къде да си ушия роклята спряла съм се на два магазина Принцес и Холидей. Моля ви ако имате някакви отзиви и мнения да ми помогнете с решението.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #301 -: февруари 23, 2014, 15:12:45 »

принципно на мен роклята ще ми я шие бабата на моя мъж... Тя е завършила хувожествената академия специалност "текстил и дизайн", била е няколко години на обучение в Япония през 70те, и после си е работила в България - София. От няколко години е пенсионирана, но все още шие по поръчка, просто поема по - помалко ангажименти.
Ако искаш мога да ти дам координати, защото да си призная не знам на какви цени работи, но пък гарантирам че е добра.

какъв е модела?
Активен
bubbeto
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #302 -: февруари 23, 2014, 15:29:11 »

Миленката благодаря ти за предложението, но аз вече съм се спряла на тези два магазина и просто не мога да преценя на кой от двата да се доверя
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: февруари 23, 2014, 16:11:40 »

Моята рокля е от Холидей, така че ще дам глас за тях!
Активен
helennna
Ентусиаст
**
Публикации: 87

« Отговор #304 -: февруари 24, 2014, 15:14:27 »

А как са цените в Холидей, не съм ходила до там и ми е интересно и дали имат рокли на други марки? Спряла съм се на тип русалка с дълъг шлейф, но все още не я намирам моята sad
Активен
Anuk
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #305 -: февруари 24, 2014, 19:27:43 »

Да изкажа и аз мнение за някой магазини из страната или Варна и околността:)
San Patrick - Добрич - 50 % намаление, много хубави рокли, но април местят магазина във Варна , така че действайте smile роклите са от 800 до 2300 колекция 2013. муцката,която продава е уникална и много искренна smile
Джулия Контогруни От 1500 до 2500, шият се до 4 месеца. Хубави рокли но зависи кой какво търси - големи Поли с обръч и секси бюстиета с камъни и бродерия.
Джъстин Александър Варна - ул Шопен 10 - уникални рокли, дантела, русалки и принцесеки   good Цените са от до към 3 и нещо. Шият по твой размер и е към 4 месеца. Страхотно отношение на консултантките.
София Брайдъл фешън - има избор ,цените варират има рокли и за 900 има и за 6. Отношение по скалата на 10 - към 3. Но факт когато намериш Роклята няма значение кой ти я продава, защото сте само вие двете - ти и роклята.
Надявам се да съм била полезна
Успех на всички lol
Активен
kareliaa
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #306 -: февруари 25, 2014, 22:14:14 »

Да ви се похваля и аз открих Моята Рокля, от Bridal Fashion e и съм изключителна доволна от обслужването. Най-щастлива съм от факта, че разполагат с големи размери, а не само с рокли за манекенки. Материите на роклите са изключително хубави, а това е от изключително значение за мен, защото искам да св чувствам удобно и комфортно в роклята си. Препоръчвам Ви го магазина имат прекрасни неща, зависи какво си търсите разбира се. Цените варират на всеки според джоба видях цени от 700 лв. до 12000 лв., но масово моделите, които се търсят навсякъде са на цени от 1000 до 2000 лв. Не приемайте поста ми като реклама, но в момента съм изключително развънлувана от факта, че и аз св сдобих с перфектна рокля, след огромното ми разочарование от Асеновград. Пожелавам Ви и Вие да намерите Вашата рокля, защото чувството в неописуемо, усмивката още неможе да ми падне от лицето.
Активен
Anuk
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #307 -: февруари 25, 2014, 23:15:49 »

12 000 wow тази не съм я видяла : )
Честито за роклята : ))
Активен
kareliaa
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #308 -: февруари 26, 2014, 16:26:27 »

Благодаря много smile
Относно роклята за 12000 сигурно не ти е направила впечатление, защото не беше нищо особено честно казано, даже бих казала твърде обикновена, за тази ценааа....
Активен
LoveMeAgain
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #309 -: март 05, 2014, 03:53:16 »

Хайде и аз да разкажа за магазините, които обиколих:

Хвърлила съм око на дантелените рокли от групата на Проновиас много отдавна. Още септември бях във Варна и използвах случая да отида в La Sposa. Жената беше много любезна и усмихната, много добро впечатление ми направи и ми беше много приятно преживяването. Роклите са много хубави. Да, скъпички са, но според мен си го заслужават.

Бях видяла тук във форума много хубави снимки на Джулия Контогруни - страхотни. Отидох и там но се разочаровах много. Поздравления за фотосесията, но на живо роклите изобщо не ми харесаха толкова. Цените са като на La Sposa, а платовете изобщо не ми се сториха хубави. Отидох със запазен час, но се наложи доста да чакам. Девойката, която ме обслужи се държа много свойски, все едно сме приятелки от гимназията. Стъпва върху роклите, влачи ги по земята… Всички рокли бяха един размер - шити за менекенката от снимките. Момичето беше малко от типа дето се опитва да те убеди, че всичко ти стои много добре, независимо че имаш очи и огледало. И накрая ме разби с коментара за едно бюстие, че свършвало до "паласките". Щях да падна от смях, тая дума трябва да е забранена в такъв магазин, ха-ха! Много непрофесионално.

Сега от един месец пак съм се активирала да обиколя софийските магазини.
Bridal Fashion - много любезно и симпатично момиче ме обслужи, роклите са фантастични, те са си ми любими, но също от моя размер нямаше голям избор и нещата, които най-много ми харесват от сайтовете също ги нямаше. Очаквах да има по-голям избор. Хубавото е че са в Мол и работят всеки ден и до късно.

Аеgean Paradise - също много любезна жена, единствената, която ме подсети да пробвам да седна с някоя рокля. Роклите са хубави и има и на по-ниски цени, но най-хубавите са като в Проновиас. Там мерих най-много рокли, самата продавачка ме подкани.

Сватбен център - на горния етаж нищо не съм пробвала, просто нищо не ме грабна. Долу ме водиха да видя на La Sposa моделите, но избора беше много ограничен и нямаше размери. Няма нужда от предварително записан час, но като отидох беше пълно с абитуриентки и продавачките не ми обърнаха внимание, докато не си го поисках.

Арети - и там бяха много любезни и мили жените, роклите ми харесаха и на живо са много по-хубави отколкото на снимка. Цените са малко по-ниски в сравнение с Pronovias.

Принцес - продавачката се опитва да е любезна, но малко поучителна ми се стори. Там отидох заради San Patrick. Роклите са страхотни, цените - като в La Sposa и Bridal Fashion.

Навсякъде ми даваха да се снимам, само в Джулия Контогруни - не.

До тук съм стигнала, това е за впечатленията ми от персонала и качеството на роклите, отделно ще пиша къде какво харесах, че стана много дълго...

Активен
zai4e_kate
Професор
Публикации: 306

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: март 05, 2014, 07:09:41 »

оооооо бая сте обикаляли  Bravo
на мен честно казано ми беше все тая каква ще е роклята ми (странно нали).
Вчера ходихме за халки до сватбения център и милото ме накара да меря някоя и друга рокля.Честно казано и от 300 и от 1300 лв не бяха нищо кой знае какво според мене.
Мерих ,мерих 3 часа при това ,и накрая изпаднах в паника ,че като дойде време да си избирам рокля пак ще преживея същото и направо си капарирах една за 320 лв прилично изглеждаща и агонията ми приключи lol lol lol
Активен
helennna
Ентусиаст
**

« Отговор #311 -: март 05, 2014, 10:11:13 »

Аз също харесвам най-много проновиас и ла споса, но цените и моделите определено не ми допадат особено. В сватбения център роклите са ужасни, лично мое мнение гледаи и моделите ла споса и бяха може би най- зле от целия каталог на фирмата, а и както казаха по-горе номерата са доста големи. От много време гледам за рокля и много държа плата да е хубав, както и дантелата, но на повечето места са или ужасни на вид или с цени над 2000, което лично мен не ме устройва. Дайте някоя идея ако ви хрумне нещо, че положението отива на зле, въпреки че имам доста време. Мерих много рокли в Мон амур имат и проновиас и една италианска фирма венус, не бяха лоши но не намерих моята там, а цените са между 1000 и 1600. Засега не съм ходила на друго място, но мисля от слеващата седмица да започвам с обиколката.
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: март 05, 2014, 15:29:09 »

Някой може ли да ме ориентира как се движат цените в Арети ?  give_rose
Активен
LoveMeAgain
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #313 -: март 06, 2014, 02:09:16 »

tinycat, роклите, които аз харесах в Арети бяха между 1000 и 2000 лв.
Активен
helennna
Ентусиаст
**

« Отговор #314 -: март 06, 2014, 09:29:43 »

tinycat, роклите, които аз харесах в Арети бяха между 1000 и 2000 лв.

А в Арети имаше ли хубави тип рисулка?
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: