Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:13:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част  (Прочетена 207060 пъти)

LoveMeAgain
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #330 -: март 13, 2014, 20:13:43 »

Shaiya, роклите са фантастични! Но за този бюджет изцяло дантелена рокля ми се струва непостижимо. И аз не искам да рискувам с шиене, държа да се видя с готова рокля и да съм убедена, че ми стои добре. Моят съвет обаче е, да не се настройваш предварително от картинките, които виждаш в интернет. Като отидеш в магазина, бъди отворена да пробваш всякакви неща и може да се изненадаш и да се харесаш в рокли, за които не си и подозирала, че ще ти харесат. Аз например изобщо не исках русалка и в първия магазин в който отидох направо заявих, че това е единствения силует, който не искам да пробвам. Продавачката обаче ме убеди и накрая облякох една и като се видях, щях да падна, толкова много се харесах и се почувствах уникално. Сега я сънувам и вече се оглеждам все за такава русалка (онази доста ми надхвърляше бюджета)...
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: март 13, 2014, 20:18:36 »

Какъв е този магазин на Рожен? Мога ли да заведа сестра ми там за официална рокля?  blush
Активен
chopper_girl
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #332 -: март 13, 2014, 20:32:31 »

Shaiya  с тебе имаме един и същи вкус  smile Аз също съм се спряла на същия модел рокля. Преди месец минахме случайно през Асеновград и влезнах в няколко магазина. В едно ателие на 2 етажа   близо до "'Сияна"', имаше много рокли от този модел. Като цени варираха между 750 - 1500 лв. в зависимост от дантелата.  В Стара Загора, в сватбен салон Галина, има 2 - 3 подобни рокли под 500 .лв., но с по семпла дантела. smile
Активен
strafi
Ентусиаст
**
Публикации: 139

« Отговор #333 -: март 13, 2014, 20:55:17 »

tinycat магазинът е на няколко дни само, но аз много исках да видя качеството на китайските рокли с очите си. Има само две шаферски рокли, но ще докарат още и ги имат и на снимки, ако искаш ще ти пратя телефон и адреса.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: март 13, 2014, 21:25:56 »

Дантелените рокли са страхотни  heart heart heart
Аз бих препоръчала със снимка на модела направо в Булвеси в Асеновград - избираш плат и поръчваш.
Преди това обиколи магазините и премери подобни модели, за да видиш дали се харесваш с този модел. Според мен тези рокли като модел са изчистени и няма да има разлика в начина по които ще изглежда фигурата ти. Тези рокли дантелата ги прави УАУ  Girl_hide
Активен
Shaiya
Сватбар
Публикации: 256

« Отговор #335 -: март 13, 2014, 22:40:00 »

Много благодаря на всички, много сте мили.  kiss2

В Стара Загора, в сватбен салон Галина, има 2 - 3 подобни рокли под 500 .лв., но с по семпла дантела. smile

chopper_girl Много ме зарадва. Аз по принцип съм от Стара Загора и няма да ми е трудно да погледна магазина.  DANCE
Активен
cvetkata
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #336 -: март 14, 2014, 14:05:11 »

tinycat магазинът е на няколко дни само, но аз много исках да видя качеството на китайските рокли с очите си. Има само две шаферски рокли, но ще докарат още и ги имат и на снимки, ако искаш ще ти пратя телефон и адреса.
Може ли и аз да получа адреса  Wink
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: март 14, 2014, 14:14:13 »

strafi, може ли адреса на магазина  blum
Активен
strafi
Ентусиаст
**
Публикации: 139

« Отговор #338 -: март 14, 2014, 17:51:53 »

Точният адрес е София , СБ " Илиянци " базар "Кладенеца" магазин # 7! Намира се на булевард Рожен , точно срещу главния вход на Илиенци - арката с голяма табела 'ИЛИЕНЦИ". Работното време е от понеделник до петък от 9 до 5 с почивка 12 до 1 часа. За събота и недeля може да се отвори с предварително записан час. За тел ще пиша на жената, че съм го записала с число по-малко. Магазинчето е малко и сбутано до магазин за материали за мартеници. Аз не пробвах, че съм на диета  и искам да се харесам още първия път като се видя, но ще се радвам да споделите дали стоят добре, на закачалка не е същото  smile
Активен
Shaiya
Сватбар
Публикации: 256

« Отговор #339 -: март 14, 2014, 18:29:38 »

Намерих даже и сайта й  good http://lovebirdswedding.wix.com/lovebirds
Активен
Svatbena_agenciq_Melodica
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #340 -: март 16, 2014, 01:39:08 »

Здравейте и от мен smile

Днес сутринта реших да се разровя из моделите на световните ателиета за последните години, че нещо се събудих в 7 часа  pardon и направих един супер артистичен албум със сватбени рокли: http://www.pinterest.com/melodicaevent/untypical-and-artistic-wedding-gowns/

Направо съм влюбена в тях, въпреки че честно казано и аз не бих ги облякла, ако бях булката smile

Иначе може да погледнете и по-стандартния албум, като за почти всички си пише кой е дизайнерът, но цените са ужасни и до България повечето ще трябва да се поръчат, така че го пращам, ако решите да шиете, за идеи smile http://www.pinterest.com/melodicaevent/bridal-look/
Активен
julieta85
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #341 -: март 16, 2014, 09:04:26 »

Здравей те и от мен,искам да споделя какво се случи с моята рокля и искам съвет,Моля Ви sad
Намерих си модел за рокля.Тя е от Сан Патрик,страхотна,но ми беше малка,а и магазина в нашия град ще затваря реших ,че ще я шия.Пратих на няколко Варненски магазина модела и съответно избрах и отидох.Жената,каза Да няма проблем ще Ви я ушия и така.Два месеца роклята ми се шиеше.На първата проба роклята беше 80 % готова,само оставяше един елемент,който е най-красивото на роклята и тогава не беше готов до вчера.Отивам аз вече щастлива ,че ще облека точната рокля за мен.След като е облякох,ми се ревеше cray роклята на нищо не прилича,този елемент.И аз казвам,защото е така.а тя ами аз толкова мога да направя,там този елемент е с други материали.Аз и казвам,ама на мен това тука ми драска как ще изкарам .Тя ми вика,"трай бабо за хубост". Oh my ....Роклята е почти платена.
Сега ми се иска да отида  да и кажа,че не ми харесва,и да ми е продаде,но проблема ми е че сватбата мие на 04.05.2014 и сега не знам какво да правя. cray
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: март 16, 2014, 11:42:55 »

И аз бях харесала този стил от снимки,  но и важно да се мери.  Аз съм мини булка и този тип рокли ме поглъщат направо.  nea
За жалост другите са прави,  че дантелата е скъпа и пипкава материя и дантелените рокли са по-скъпи,  освен ако не си поръчаш от Китай по интернет.
Не е задължително да е така. Аз моята рокля ще си я правя при шивачка. И преди съм си поръчвала при нея рокля и останах много доволна. Купих си много хубава дантела,която излезе някъде 150лв. Също така в интернет се продават платове има и голям избор и като цени. Иначе аз в София си ги купих моите неща. В центъра има доста магазини за платове. Доста видове дантела. Е не е евтина като сатена примерно,но не е и 500лв. Всичко зависи от това какъв модел рокля искате и колко метра плат трябва да се купи. Аз не съм слаба също,но роклята ми ще е с дантела по мой собствен модел. Надявам се да се получи добре. За сега всичко за сватбата,което съм направила е по мой измислен модел и съм доволна.
По сватбените магазини,много ясно,че ще е по-скъпа дантелата. Нали трябва да се печелят някакви пари- бизнес. Аз поне така смятам. Иначе гледах в китайските сайтове роклите са със същата дантела,която се предлага и тук в България и която я има по магазините за платове. Е не мога да кажа,че винаги дантелата е един към едно,но каквото го няма тук,може да се намери онлайн,както казах по-горе. Не е толкова сложно,но внимавайте все пак откъде поръчвате.
« Последна редакция: март 16, 2014, 11:46:48 от crazynelly » Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: март 16, 2014, 11:45:28 »

Ами продай я, отиди в Асенов град и си харесай от там готова.
В Асеновград могат да ти направят корекциите и на самият ден, ако отидеш от сутринта, а няма смисъл да си в рокля, която те прави нещастна. Това е твоят ден!
За съжаление това е риска с шиенето на рокли, понакога красотата идва от скъпите материи, а и много зависи от това колко са сръчни и опитни шивачите.
Активен
Svatbena_agenciq_Melodica
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #344 -: март 16, 2014, 13:22:20 »

Сега ми се иска да отида  да и кажа,че не ми харесва,и да ми е продаде,но проблема ми е че сватбата мие на 04.05.2014 и сега не знам какво да правя. cray

Абсолютно не прави компромис с начина, по-който се чувстваш. Трябва да ти е удобно, а не да се мъчиш да изтраеш. Ако визуално роклята все пак ти харесва и искаш да покажеш замисъла, може да я сложиш само за церемонията и църквата, например, но не за цялата вечер. После пак можеш да я продадеш. Но бързо иди до Асеновград и София и просто си купи някоя стилна рокля, в която се харесваш. Има изключително красиви рокли на доста добри цени, а и ако имаш две, може втората да ти е къса, което е доста по-удобно от кренолините и т.н. Със сигурност половин месец е достатъчен, за да си намериш хубава рокля, ако търсиш активно и подхождаш положително, така че не се пиртеснявай и стресирай преди сватбата! Всичко ще е наред скоро, избор има голям, така че спокойно и успех!
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: