РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ? част 2

<< < (3/44) > >>

Aila:
  Може ли и аз да се включа с едно въпросче? Задължително ли е при изнесен ритуал в София, подписването да е в различен ден или може да е същият ден, но по-рано например?

mariola85:
Цитат на: Aila в октомври 25, 2013, 14:50:29

Може ли и аз да се включа с едно въпросче? Задължително ли е при изнесен ритуал в София, подписването да е в различен ден или може да е същият ден, но по-рано например?

Може в същия ден да е подписването, ние подписахме в същия ден в 10:00 това е най-раното, в толкова започват работа. Изберете си ритуална зала най-близко до вас за да не трябва да се разхождате надалеч. Ние примерно сме от Младост и подписахме в Ритуална зала Студентски град.

Aila:
mariola85 благодаря за отговорът. Аз също съм от Младост и ще погледна и тази в Студ. град в този случай.

mariola85:
Цитат на: Aila в октомври 30, 2013, 10:30:10

mariola85 благодаря за отговорът. Аз също съм от Младост и ще погледна и тази в Студ. град в този случай.

Тази на Студентски град е в Дървеница, близо до 4-ти км ние бяхме тазм за 10 мин от Младост 4. Часът ни беше за 10:00. Но ние пристигнахме в 09:20 и мислихме че ще чакаме, но те бяха отворили вече и ни взеха веднага. В 09:30 вече бяхме готови, в 09:40 вече вкъщи, така че е напълно изпълнимо, не ни затрудни въобще, и се радваме че и на свидетелството за сключен брак е същата дата като датата на сватбата :)

blackisback:
Момичета, много съм щастлива! Записахме се! Запазихме си желаната ритуална зала в желания час!  *YAHOO* Платихме за хор. Ох, много се вълнувам!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница