Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
юни 20, 2025, 16:25:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 17
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 17 (Прочетена 145867 пъти)
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674
Re:Дреболийки - 17
«
Отговор #135 -:
юни 19, 2013, 15:08:35 »
Шантал, махни едничко за да станат 49
Нали трябва да са нечетен брой
«
Последна редакция: юни 19, 2013, 15:11:41 от Mucka<3
»
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #136 -:
юни 19, 2013, 15:35:57 »
може да добавя едно
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255
«
Отговор #137 -:
юни 19, 2013, 22:31:47 »
Аз в късметчетата сложих стотинка (номинал 0,02 лв.), бяла бонбонка (може и от тези за украси на торти и сладоледи) и една щипка жито. В галерията съм качила снимки
Активен
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203
«
Отговор #138 -:
юни 19, 2013, 23:46:41 »
Момичета, извинявайте, че така нахълтвам, ама не мога да разбера от къде се учите как да си "обвивате" кошниците и шампанското. Използвате ли уроци от интернет или ползвате въображението си?
От 1 час търся нещо е интернет, което да ми помогне, ама така и нищо не намирам
Ще съм ви много благодарна да споделите.
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307
31.08.2013
«
Отговор #139 -:
юни 20, 2013, 07:56:24 »
И аз се убих да търся снощи, защото исках да направя бутилката... и нищо не намерих, накрая реших да ги направя с декупаж, така и така ми останага материали от кутията и книгата. Само не знам, дали това лепило става за стъкло, също и акрилната боя?!? Гледах някакви клипчета, да правят различни стъклени неща с такива неща и утре ще се захвана. Като станат ще ги покажа, стискайте палци
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #140 -:
юни 20, 2013, 10:47:57 »
Кошници гледах готови модели в интернет. Спрях се на 2 модела и комбинирах. Готовите модели са много често с лепене, но аз заших платовете. Зависи много дали искаш да е изцяло облечена кошница или пък да има панделки на определени места. Покажи неукрасен вариант, ако имаш такъв и ще може все нещо да ти предложа
Активен
zai4e_kate
Професор
«
Отговор #141 -:
юни 20, 2013, 12:10:06 »
ох,аз имам запазено клипче в youtube как се облияа кошница ама съм на работа и интернета ми е огранищен и не мога да ти дам линк
другия вариант е ако се пробваш като потребител(pusssinka8) да ме намериш и да ми видиш любимите клипчета примерно
Активен
pocketgirl
Сватбар
«
Отговор #142 -:
юни 20, 2013, 13:05:29 »
Аличка, имам избрани от мен модели, но не знам как да ги реализирам. Нямам купени кошници още, защото правя планове от разстояние, но имам идея какви искам да си купя. Ще покажа неукрасени кошници довечера (защото нямам снимки в момента), също и каква украса ми харесва. Ако имаш някакви идеи за шампанското много те моля да споделиш. Зайче, може ли линк когато седнеш на комп вкъщи, защото едва ли ще се оправя по начина, по който си споделила. Много благодаря за всички отговори и чакам още такива
Активен
Alichka
«
Отговор #143 -:
юни 20, 2013, 14:22:26 »
Щом си харесала готови варианти, покажи ги и ще измислим нещо.
Относно шампанското аз не съм украсявала нашето, а взехме готово. Виното за църквата го бях украсила, като купих късметчета със стотинки - същите цветчета, като от шампанското. Такива късметчета ползвах и като детайл в кошницата. Залепих ги със секундно лепило на бутилката. Притеснявах се да не паднат, но те не теглят влак в крайна сметка. Не мръднаха на сватбата. Иначе много момичета ползват пистолет със силикон. Виж сватбената тема на Зайче Мия - тя миналата година си украсяваше нещата сама и бяха страхотни
Активен
zai4e_kate
Професор
«
Отговор #144 -:
юни 20, 2013, 21:21:24 »
ами аз намерих въпросното клипче за кошничката,не знам дали ще ти е полезно но поне ще схванеш основното (поне при мен така беше)
http://www.youtube.com/watch?v=HWPP_H71yBM
успех
Активен
pocketgirl
Сватбар
«
Отговор #145 -:
юни 20, 2013, 22:42:33 »
Мерси, момичета, ще трябва на украсявам 6 кошници
На малките шаферки кошничките ще са от стандартните, много малки и с дълги дръжки. Тях мисля, че ще трябва да ги "облека" изцяло. Тази за късметчетата ще е от този тип и сигурно ще я взема светла и с няколко канзаши цветя.
47547_1024030.jpg
(27.2 KB, 449x640 - видяно 256 пъти.)
Активен
pocketgirl
Сватбар
«
Отговор #146 -:
юни 20, 2013, 22:55:35 »
Съжелявам, но не знам как да прикача повече от 1 снимки. За украсата на малките кошнички за шаферки съм харесала това, но не знам шито ли е, лепено ли е, за да е толкова къдраво отгоре на дръжката. Все си падам по кошници с дантела, но ще имам много тюл и органза след скъсяването на роклята и мога да използвам тях. Обикновено съм креативна, но сега нямам никакви идеи
374304_245998588786791_924438545_n1.jpg
(42.62 KB, 300x307 - видяно 3271 пъти.)
Активен
Alichka
«
Отговор #147 -:
юни 21, 2013, 10:21:17 »
Първата кошница можеш лесно да я направиш. Ако намериш светла е най-добре. Иначе можеш да я боядисаш със спрей. Отстрани за розите можеш да ползваш гумени такива. Аранжирай самите рози, приший ги към тюла и после самият тюл го прикрепи към кошницата пак с пришиване. Така според мен най-лесно ще стане.
Втората кошница - къдравото не се вижда много добре, като увелича снимката. Аз също бях харесала едно подобно къдраво и чист късмет, че намерих ширит, който си беше накъдрен. Можеш да го накъдриш предварително като тропосаш. За да не личи шевът, може отгоре да зашиеш сатенена панделка точно където минава конецът или някакви мъниста например. После го прикрепяш към дръжката. По мои наблюдения най-лесно е, ако кошницата има плоска дръжка. Моята кошница беше с дръжка от множество приплетени пръчки и беше малко по-трудно. Ако искаш къдравото да стане по-богато, слагаш една дължина върху горната страна на дръжката и една отдолу.
Долната част на втората кошница е обяснена в клипчето, което zai4e_kate е дала. После по самият ръб е пришит тюл с по-голяма ширина, така че да стърчи повече. Другото, което се вижда, вече е от самите късмети.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,32082.360.html
- тук съм качила моята кошница. За подобен готов ширит ти говоря да потърсиш, а после да добавиш тюл от роклята
Активен
pocketgirl
Сватбар
«
Отговор #148 -:
юни 21, 2013, 13:28:47 »
Леле, Аличка, ти си супер
Ужасно много ти благодаря. Първата кошница знам как да я украся, но за втората ми даде страхотна идея с надиплянето на къдраворо първо и после закрепянето му. Аз мислех, че ще трябва да го шия по кошницата
И страхотен съвет ми даде за дръжката, но майка ми вече е събрала кошниците от съседи и познати така че ще трябва да се придържам към това, което имаме. Страхотна ти е кошницата, ще гледам и аз да намеря такива готови надиплени, ако ли пък не ще си ги направя сама. Много, много ти благодаря, улесни ме много
Активен
Alichka
«
Отговор #149 -:
юни 21, 2013, 14:08:03 »
Радвам се, че помогнах поне с идеята
Сега се сетих, че обмислях вариант да накъдря ширита с перделик
Активен
Страници:
1