Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 16, 2025, 03:08:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 17  (Прочетена 139511 пъти)

Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #105 -: юни 07, 2013, 17:22:44 »

Благодаря ви момичета! Страхотно е че има и друг вариант псвен тези игли, аз искам да намеря едно голямо количество от тези щипки, но къде бихте ме посъветвали да търся, интернет, складове, китай?
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #106 -: юни 07, 2013, 17:31:06 »

Благодаря ви момичета! Страхотно е че има и друг вариант псвен тези игли, аз искам да намеря едно голямо количество от тези щипки, но къде бихте ме посъветвали да търся, интернет, складове, китай?

Цветарски магазини smile щом в моя квартален ги имаше няма как да ги няма навсякъде. Ти от естествени цветя ли ще имаш бутониери или изкуствени? Аз даже не ги очаквах тези щипки бях си купили безопасни и отивам да взема бутонериерите от цветарката и виждам тези щипки smile потърси по цветарските не се мъчи да поръчваш smile
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ

« Отговор #107 -: юни 07, 2013, 17:36:07 »

Ще има при нас бутониери от естествени цветя за всички гости, но тези игли са ми били винаги ужасни, особено за една скъпа рокля или костюм, незнам как ще убедя гостите да си дупчат дрехите, и тези щипки са спасението! Страхотна идея,но понеже моя позната ще прави бутониерите трябва да й намеря в голямо количество (120) от тези щипки, тогава си струва да ги взема на едро отнякъде, ако знам откъде  smile.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юни 07, 2013, 17:53:20 »

Мряв, открих ги показани в няколко теми по-назад

http://www.flora-com.com/index.php?MlW-gRSDMlSHM5OvUFOzYVOHcJOTIBeDIdKbYdajQ9KzQJKTkROLQxOXQxOPYJm3cFiHgtmbM1S-Ihezg9e-IBijYBODIZKLcNePIxeb&page=1
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ

« Отговор #109 -: юни 07, 2013, 18:01:09 »

Хм, шантал, там пише Че това е игла не щипка...
Активен
Albbena
Сватбар
Публикации: 282

« Отговор #110 -: юни 07, 2013, 18:31:36 »

Искам да ви попитам нещо момичета. От къде мога да си намеря такава кутия за пожелания, за да мога да си я украся? Виждам, че тук в тази тема се пише за тази кутия и че някои вече са си направили, други тепърва си правят и за това реших да ви попитам вас. Нямам представа от къде мога да си купя кутия, а съм виждала само готови украсени от агенциите по интернет. Благодаря ви предварително.  smile
Аз взах един най-обикновен кашон(не много голям размер) от супермаркета при нас. Залепих го с тиксо, направих му процеп и го занесох да ми го опаковат. Аз ти препоръчвам да си го опаковаш сама, защото на мен ми излезе доста солено в мола при нас. Направо съжалих, че не си взех една от готовите кутии за тези пари!
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юни 07, 2013, 21:25:43 »

Момичета, да ви се похваля, направих кутията и книгата за пожелания - няма такова голямо удоволствие и емоция.... цял ден ги правих и сега не си намирам място от радост.
Ето ги и тях :

« Последна редакция: юни 07, 2013, 21:35:13 от Axenia » Активен
Axenia
Професор

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юни 07, 2013, 21:48:47 »

Много благодаря  give_rose Трябва само да обвия дупката на кутията с панделка, че така стои много грозно...
Правих с декупаж, купих си обикновенна кутия и съвсем проста тетрадка с твърди корици. Боядисах ги с акрилна боя - бяла, после залепих декупажната хартия, направих, после с напукващ медиум (да станат пукнатините), после за да се изразят минах с антична паста, и накрая всяко едно слънчогледче го минах с 3D златен контур... Голяма играчка е ама...
Радвам се че ви харесва, като за пръв път - мисля, че станаха много добре smile
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юни 07, 2013, 21:51:57 »

Axenia и аз като Рататуй - Страхотни са ! smile браво! аз нищичко не разбрах от обяснението, но съм и толлкова схваната в ръццете, че надали ще тръгна да правя нещо  blush
Активен
Axenia
Професор

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: юни 07, 2013, 21:56:14 »

Ми аз така го обясних... че...  blush Аз съм с две леви ръце, но това е най лесният метод. Ето клипче, на магазина от който си купих материалите, много са мили, те ме научиха там smile Тук правят кутия за чай, но идеята е същата smile
http://www.youtube.com/watch?v=UQ5HXDNIA9I

тук по ще разберете, хич ме няма в обясненията smile
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юни 08, 2013, 09:07:29 »

Albbena благодаря ти! Решила съм сама да си я правя стига да намеря необходимите подръчни материали след като взема кутията и да я облепя сама. Изобщо не знам как ще я направя, но ще се опитам някакси. Искам да опитам това удоволствие да си го направя сама.

Axenia прекрасни са ти станали и кутията и книгата  Bravo Много ми харесаха. Ще изгледам клипчето, което си сложила, дано ми помогне в идеята как да направя кутията. smile
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юни 11, 2013, 13:01:59 »

Момичета, да ви се похваля почнах да си правя късметчетата за хвърляне  yahoo

Активен
Axenia
Професор

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юни 11, 2013, 13:13:19 »

Ахх, много са красиви, браво  heart
Аз да си призная, малко ме домързя и ходих до Рая и видях едни много красиви и си рекох, абе защо да не си купяяяя. Та си купих  tease Много ми хареса тюла им, бяха направени с този на точките, много сладурси, купих няколко различни цвята Wink Ще ги снимам и ще ги покажа - въобще ги забравих тях  crazy
Активен
malkabulka
Професор
Публикации: 394

31.08.2013

« Отговор #118 -: юни 11, 2013, 23:53:33 »

А пък аз си купих тюл на точки, който не знаех точно какво ще го правя като го купих, но толкова ми хареса че почти не се чудих. После намерих в инет късметчета, може би като тези на Аксения и си помислих защш пък не...Акси, ще покажеш ли снимки на твоите?

С Какви размери са парченцата от тюл за едно нормално късметче? И с какво ги връзвате, сатенени панделки или нещо друго? Вътре предполагам има стотинка, жито и бонбони? smile

Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юни 12, 2013, 10:21:38 »

За моите използвах две парчета панделка (различни цветове) с дължина 20 см всяко. Вътре сложих стотинка, бяла бонбонка и жито (имах проблем с намирането му, обиколих сумати магазини и накрая една приятелка ми донесе). Не съм ги завързвала с нищо - заших ги с бял конец. smile
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: