Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 08:25:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 25 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 25 част (Прочетена 171989 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 25 част
«
Отговор #60 -:
май 27, 2013, 12:50:38 »
Шантал, ако не ме лъже паметта /което често се случва/ май това обсъждане беше или в старата тема за обувките или в дреболийки. По принци е така това за чорапите, ама все пак това си е твоята сватба, най-важно е да ти е удобно и да си прекараш добре, а не да се свариш и да ти е некомфортно. А и от дъбгата рокля, кой ще забележи, че си боса? А дори и да забележи едва ли ще им пука на овечето хора дали си боса или не.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #61 -:
май 27, 2013, 12:56:45 »
Благодаря ти
, и моята памет сдаде багажа напоследък
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #62 -:
май 27, 2013, 13:00:33 »
Favorite, поздравления за избора на рокля, много ми допада на мен
Активен
Favorite
Новак
«
Отговор #63 -:
май 27, 2013, 14:37:59 »
Благодаря ви момичета
Шантал, и моята сватба ще е юли, но аз мисля да съм боса
От друга страна пък, ако си с чорапи има по-малка вероятност обувките да ти направят рани
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #64 -:
май 27, 2013, 15:49:02 »
Момичета, не се мъчете с чорапи и чорапогащници! На нашата сватба беше 34 градуса на сянка октомври месец. Нямате си на идея как се радвах на климатика в колата
Бях със сандали и още при идеята за обувки гледах да е нещо отворено, което категорично да не се носи с чорап!
Favorite, много нежен избор
Честито!
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #65 -:
май 28, 2013, 18:36:54 »
Тук да разкажа по-подробно за роклята. От ателие Булвеси - Асеновград. Мисля, че съм я мяркала по-назад във форума...модел жоржета, 470лв. с булото. Роклята е от две части, но никак не си личи. Долната част е полата с подплата, обръчи и няколко слоя тюл. Гроната е бюстието с още няколко слоя тюл върху полата - супер хитро според мен, да не ти тежи всичко на гърдите
На гърба е с връзки, сложиха й чашки, а полата е с 4 обръча. Махнаме 2 от тях, че беше доста обширна, но сигурно и третия ще махна, че още ми се вижда малко голяма. Бюстието е покрито с дантела, от която ми направиха и светчета за косата. А воала е с гребенче, на две части - едната ми е до кръста, а другата почти до земята и по края е поръбен с дантела. Много ми харесва цялата комбинация.
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #66 -:
май 28, 2013, 21:52:34 »
И аз да разкажа за случка с проба на сватбена рокля... Вчера с моя приятел минахме през един магазин за сватбени рокли и реших да пробвам да видя как ми стои. Да уточня само, че става въпрос за магазин във Франция(ни най- малко искам да прозвучи като хвалба или нещо такова) тъй като живеем тук, но сватбата ще е в Бг. Влязохме в магазина и бяха изключително любезни. Помолиха ни да изчакаме 5 мин. докато приключат с клиентите с които работиха. Дойде и собственика на магазина и започна да ме разпитва за модел, за материя и т.н. Бях с моя приятел защото не съм много добре с френския език, а той да може да говори ако някъде не се разберем, въпреки, че не е хубаво да е с мен за пробата на рокля. И така... показа ми много модели на рокли и аз реших да пробвам една рокля. Дойде едно момиче, много любезно, което е и шивачката там прави корекции и т.н. и ми помогна да я облека. Роклята беше наистина доста тежка, направо нямах търпение да я съблека. Направих си 2-3 снимки за спомен да имам. Но пък се видях с такъв тип рокля каквато искам да си взема. Накрая като погледнахме цената роклята струваше 1295 евро
Казаха ми, че ще ни направят отстъпка и ще ни я дадат за 900 евро. Една друга рокля която си харесах струваше 1095евро и казаха, че ще ни я дадат на 700 евро, защото е колекция от минала година. Наистина като решиха направиха отстъпка и то наистина добра. Естествено няма да си взема рокля от там, защото са много скъпи, но просто исках да ви споделя отношението им спрямо клиентите, колко любезно се държаха с нас, дори след като разбраха, че сме чужденци. Понеже съм чувала за отношение по магазините в Бг, не навсякъде, но на някой места се случва да не са любезни и да не дават да се пробва ако не купиш и за това реших да напиша.
Извинявам се да дългия пост, исках да ви разкажа как мина една проба при мен в магазина. Вече си поръчах рокля и я очаквам с нетърпение. Да се отметне тази задача е много хубаво, защото бях наистина под напрежение докато си избера. Успех на всички желая с избора на рокля
Активен
jutka
Ентусиаст
«
Отговор #67 -:
май 29, 2013, 11:30:14 »
Съвсем случайно попаднах на една много сладка рокличка като за втора в ресторанта -
http://ivet.bg/bg/productv/811811/roklya-naomi-ecru.html
Активен
Favorite
Новак
«
Отговор #68 -:
май 29, 2013, 12:03:35 »
Никога не съм случвала на грубо отношение в сватбените салони, а обиколих доста
Лошо впечатление ми направиха единствено продавачките на Сияна в Асеновград
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #69 -:
май 29, 2013, 12:33:14 »
Цитат на: Favorite в май 29, 2013, 12:03:35
Никога не съм случвала на грубо отношение в сватбените салони, а обиколих доста
Лошо впечатление ми направиха единствено продавачките на Сияна в Асеновград
аз до асеновград не стигнах, но в софийските магазини всичко беше наред, с изключение на малкия цум... е няма толкова отвратителна жена там ...
Активен
Favorite
Новак
«
Отговор #70 -:
май 29, 2013, 12:36:35 »
Цитат на: shantall в май 29, 2013, 12:33:14
аз до асеновград не стигнах, но в софийските магазини всичко беше наред, с изключение на малкия цум... е няма толкова отвратителна жена там ...
Тази жена изобщо не ме отрази
не че имаше нещо интересно там де
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #71 -:
май 29, 2013, 12:48:13 »
И аз не съм случила на лошо отношение. даже напротив, аз не исках да пробвам, а те ме караха едва ли не на сила ме набутваха в пробните
Но те си знаят работата, рокля се гледа като се мери! За първи път чувам да не ти я дават, освен ако не купиш. То това се е случило в някой гараж сигурно.
Иначе те поздравявам за твоята рокля! Сигурно е много красива, наистина отстъпката е страхотна!
Според мен проблемът е, че в България все още няма практика да се правят отстъпки, докато в Европа, дори за едно стърчащо конче първият въпрос е "Каква отстъпка ще ми направите?"
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #72 -:
май 29, 2013, 13:10:09 »
Аз имам страхотен опит с блучинските магазини в бг, не попаднах никъде на лошо отношение, а напротив, отношението на места дори бе прекалено любезно! Бях изумена, но сервиза явно е много на ниво в тази булчинска сфера, осъзнали са хората с колко чувства и емоции е свързано купуването на булчинска рокля.
За намелнията не съм съгласна, аз получих голямо намаление на моята рокля, защото е от минала колекция и то точно в БГ магазин. Роклята ми е от колекцията на Сен Патрик за 2011.
Моето впечатление ТОЧНО в магазини във Франция и околните държави е, че НЕ продават рокли от минали колекции извън сезонните намаления, което води и до НЕ намаляване на цените извън сезонните разпродажби, докато в БГ роклите се пазят и показват на булките, при интерес им се правят и добри намаления. Така ги преживях аз нещата след изпробвани около 100 рокли в над 20 магазина из цяла Европа.
«
Последна редакция: май 29, 2013, 13:12:08 от Мрявка
»
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #73 -:
май 29, 2013, 13:48:37 »
Цитат на: Lillly в май 29, 2013, 12:48:13
За първи път чувам да не ти я дават, освен ако не купиш. То това се е случило в някой гараж сигурно.
в малкия цум точно това получих като отговор. и бях адски възмутена. във всчки останали магазини обслужването беше повече от чудесно.
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #74 -:
май 29, 2013, 15:36:10 »
лелеее,колко много сте писали докато нямах време да влизам...
Аз вече като омъжена, само поствам снимчица, на която аз съм в роклята, а не манекена..както като ви я показах преди това...
Специално благодаря на нашите фотографи Сащо и Роси
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=556012644450766&set=a.333721846679848.107034.249665031752197&type=1&theater
Като излязат повече снимчици, ще кача и по-детайлни
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7