Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 07:39:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част (Прочетена 183797 пъти)
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529
Re:Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част
«
Отговор #90 -:
юни 03, 2013, 06:58:36 »
Адичко, не знаех ч е дизайнерска
Мерси много
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #91 -:
юни 03, 2013, 08:21:53 »
Bride, на Мори Лий колекцията я има в сайта на Романтика фешън, можеш да я разгледаш. Значи тази рокля струва към 1500 лв. там, питала съм, във връзка с една друга от новата колекция, която ми е най-любима
(твоята е от колекция 2012) Много искам да видя резултата, аз честно не посмях да си купя реплика, защото не знаех как ще се справят и не рискувах. Взех си китайски модел, за по-сигурно
Стискам палци всичко да е наред
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #92 -:
юни 03, 2013, 13:21:49 »
da vidqh q. syshtata e hahha opasni sa kitaicite :-D
Dano da mi stava. za kachestvoto shte e dobre. pone ima dobri otzivi za roklite na prodavachkata mi :-)
Активен
maya_the_bee
Ентусиаст
Публикации: 116
«
Отговор #93 -:
юни 03, 2013, 15:59:14 »
Някое от момичетата търсеше роклята от Булченски войни. Ето линк от Алито-то производителят е с много добър рейтинг
http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Beautiful-Ivory-Tulle-Ball-Gown-Wedding-Dress-With-Purple-Ribbon-2013/747463720.html
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #94 -:
юни 03, 2013, 18:53:40 »
Maq, tova e drugata koqto bqh zagledala :-)
Активен
Gravitations
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #95 -:
юни 04, 2013, 09:49:31 »
maya_the_bee
Аз я търсех, също го гледах този търговец но коментарите не ми харесаха особено същата снимка я има и в
http://www.lightinthebox.com
Предполагам е един и същи търговец. Ня бяха особено доволни от изработката. Затова се въздържам все още от поръчка
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #96 -:
юни 04, 2013, 09:57:36 »
лайтиндъбокс си правят роклите те и не са разделени в сайта си на търговци, както е в ибей примерно. качеството там е по-високо отколкото в другите сайтове, затова и цените са малко по-височки.
предполагам че снимката е крадена от aliexpress
Активен
allegra
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #97 -:
юни 04, 2013, 12:48:00 »
Момичета, здравейте
Както обещах качвам снимки на роклята, макар и непрофесионални ще добиете представа
Сватбата ни мина прекрасно и приказно! Имаше гафове естествено, но като цяло съм много доволна, от цялото напрежение преди това в деня просто си казах- край, забавлявай се и така и направих. Кефих се на макс през цялото време и бях много щастлива
) От роклята ми съм повече от доволна, за цената от 600лв направо по-красива рокля за бременни нямаше да намеря и да искам. Наложиха се малко корекции- да се разшири, защото коремчето ми много беше порастнало, да се скъси (тук направих грешка, че я скъсих за обувки с ток 12 см
че харесах такива обувки, а в последствие купих други с ток 4 см и така карах, малко се влачеше, но не ме притесни) и да се смени цветето на рамото, което беше доста грозно когато пристигна. Смени го, първоначално и това не харесах, защото си го представях по по-различен начин, но в крайна сметка се убедих, че няма по-добро цвете
Като грешка само отчитам, че китайците имаха опция да поръчам роклята с камъни варварски, явно там ми беше грешката и много съжалих, че не си я поръчах с камъни, но минало
Роклята си свърши прекрасно работата, стана мръсна и я изгорих с фойерверка, но за тази цена не съм и искала да я пазя да не се изцапа, или друго
Много много съм доволна, ето снимка. и в албума ми има още:
Активен
Gravitations
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #98 -:
юни 04, 2013, 15:45:48 »
Докато се рових попаднах на това
http://www.fabdress.co.uk
не видях да има подобен линк към този сайт,май и тук правят реплики.Ако някой е поръчвал нека си каже мението
Активен
sEniOriTa
Любопитен
Публикации: 46
«
Отговор #99 -:
юни 04, 2013, 17:57:22 »
Здравейте, предстои ми избиране на рокля, сватбата ще е другата година, ама аз почвам доста от рано:) Роклите, които сте си поръчали са много красиви:) Искам ако е възможно да ми помогнете, да ми кажете в кой сайт мога да намеря реплики на Pronovias, La Sposa, Mori Lee, maggie sottero. Благодаря предварително!
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #100 -:
юни 04, 2013, 20:10:44 »
Тези на Moра лИй съм ги виждала в али експрес, оказа че и моята е градена от там, ето я:
http://www.aliexpress.com/snapshot/236929394.html
Активен
pavletutka
Сватбар
10.08.2013 г.
«
Отговор #101 -:
юни 08, 2013, 06:58:39 »
sEniOriTa
моята рокля е реплика на Maggie Sottero, поръчах
www.dhgate.com
, Две момичета сме с тази рокля, но от различен продавач.
Заснемане на цял екран 30.1.2013 г. 102957.jpg
(64.11 KB, 869x496 - видяно 373 пъти.)
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #102 -:
юни 08, 2013, 07:12:01 »
Цитат на: allegra в юни 04, 2013, 12:48:00
Момичета, здравейте
Както обещах качвам снимки на роклята, макар и непрофесионални ще добиете представа
Сватбата ни мина прекрасно и приказно! Имаше гафове естествено, но като цяло съм много доволна, от цялото напрежение преди това в деня просто си казах- край, забавлявай се и така и направих. Кефих се на макс през цялото време и бях много щастлива
) От роклята ми съм повече от доволна, за цената от 600лв направо по-красива рокля за бременни нямаше да намеря и да искам. Наложиха се малко корекции- да се разшири, защото коремчето ми много беше порастнало, да се скъси (тук направих грешка, че я скъсих за обувки с ток 12 см
че харесах такива обувки, а в последствие купих други с ток 4 см и така карах, малко се влачеше, но не ме притесни) и да се смени цветето на рамото, което беше доста грозно когато пристигна. Смени го, първоначално и това не харесах, защото си го представях по по-различен начин, но в крайна сметка се убедих, че няма по-добро цвете
Като грешка само отчитам, че китайците имаха опция да поръчам роклята с камъни варварски, явно там ми беше грешката и много съжалих, че не си я поръчах с камъни, но минало
Роклята си свърши прекрасно работата, стана мръсна и я изгорих с фойерверка, но за тази цена не съм и искала да я пазя да не се изцапа, или друго
Много много съм доволна, ето снимка. и в албума ми има още:
много нежна, браво!
Активен
allegra
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #103 -:
юни 08, 2013, 08:59:53 »
Благодаря
Много красиви рокли разглеждате всички, пожелавам ви успех в избора и незабравим сватбен ден!
Дано да съм била от полза, много набързо се хвърлих с поръчката и много неподготвена, но пък съм повече от доволна. По едно време се бях отчаяла, защото тук избора от рокли за бременни е не само ограничен, но и повечето бг- шивачи са лишени от всякаква фантазия, повечето са от старата школовка и не се обогатяват с нови идеи, не търсят и не гледат различни модели, за да предложат повече разнообразие и креативност (всичко, което виждах бяха еднакви модели в различни магазини с незначителни разлики и не дотам добри кройки). Аз лично, колкото и да обикалях, не намерих
нито една рокля
, която да кажа- ето, тази е по-красива от моята. Дори модел не можах да харесам, добре, че беше роклята в сватбен център София (въпреки, че тези рокли там бяха забутани на долния етаж и не бяха много на показ), имах възможността да я пробвам там и се убедих, че модела ще стане за бременни, затова и така смело се реших да я поръчам. Фабриката реагира бързо и бяха оставили доста аванс за отпускане, и слава Богу
, защото бая понаедрях
Успех на всички в избора и бъдете смели
Активен
tanyataneva
Любопитен
Публикации: 34
«
Отговор #104 -:
юни 08, 2013, 12:00:28 »
Здравейте,момичета. От доста време следя темата ви,макар и пасивно.Предстои ми сватба на 6 Септември и като повечето булки се чудих дали да не я поръчам от Интернет,макар че имах много колебания.След като изчетох по-старите теми,всичко за поръчката,мита,ДДС,митница и др такива се реших и поръчах Март месец моята рокля( цвят шампанско).Комуникацията ми с продавача беше страхотна,роклята ми пристигна по ТНТ,взех си я от техен офис без да плащам нито стотинка,никакви мита и ДДС.Страхотно изработена е,точно както изглеждаше на снимките в сайта.
След това реших,че ще си взема втора рокля-къса,за танците в ресторанта,но търсейки в aliexpress,попадах на една сладурска дълга рокля(този път бяла) и в крайна сметка реших,че ще поръчам нея и ще бъда с две дълги рокли-една за църковния и една за гражданския брак.Втората ми рокля пристигна за няма и 3 седмици по пощата,отново нищичко не се е налагало да плащам за нея.
Та,така.За около 300 лв си имам 2 страхотни булчински рокли.
Бъдете смели и поръчвайте! Само гледайте рейтинга на продавача да е висок и няма да имате никакви проблеми:)
Определено форума като цяло и темата ми бяха много полезни при закупуването на моите рокли.
И двете имат съвсем лека нужда да се свият в горната част,но това не е болка за умиране.Така че определено съм с две ръце 'за' пазаруването по Интернет.Само да добавя,че при пращането на втората ми рокля,продавача ми беше сложил подаръци-едни ръкавици,къс воал и фуста(или както се казва там).
Ето и снимка на роклите.
rsz_1969885_10200908996999503_1482493138_n_-_Копие.jpg
(44.69 KB, 480x316 - видяно 495 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]