Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 07:40:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част  (Прочетена 183800 пъти)

Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #90 -: юни 03, 2013, 06:58:36 »

Адичко, не знаех ч е дизайнерска smile Мерси много   good
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 944

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юни 03, 2013, 08:21:53 »

Bride, на Мори Лий колекцията я има в сайта на Романтика фешън, можеш да я разгледаш. Значи тази рокля струва към 1500 лв. там, питала съм, във връзка с една друга от новата колекция, която ми е най-любима Girl_hide (твоята е от колекция 2012) Много искам да видя резултата, аз честно не посмях да си купя реплика, защото не знаех как ще се справят и не рискувах. Взех си китайски модел, за по-сигурно good Стискам палци всичко да е наред
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #92 -: юни 03, 2013, 13:21:49 »

da vidqh q. syshtata e hahha opasni sa kitaicite :-D
Dano da mi stava. za kachestvoto shte e dobre. pone ima dobri otzivi za roklite na prodavachkata mi :-)
Активен
maya_the_bee
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юни 03, 2013, 15:59:14 »

Някое от момичетата търсеше роклята от Булченски войни. Ето линк от Алито-то производителят е с много добър рейтинг
http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Beautiful-Ivory-Tulle-Ball-Gown-Wedding-Dress-With-Purple-Ribbon-2013/747463720.html
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #94 -: юни 03, 2013, 18:53:40 »

Maq, tova e drugata koqto bqh zagledala :-)
Активен
Gravitations
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юни 04, 2013, 09:49:31 »

maya_the_bee Аз я търсех, също го гледах този търговец но коментарите не ми харесаха особено същата снимка я има и в http://www.lightinthebox.com Предполагам е един и същи търговец. Ня бяха особено доволни от изработката. Затова се въздържам все още от поръчка sad
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юни 04, 2013, 09:57:36 »

лайтиндъбокс си правят роклите те и не са разделени в сайта си на търговци, както е в ибей примерно. качеството там е по-високо отколкото в другите сайтове, затова и цените са малко по-височки. smile
предполагам че снимката е крадена от aliexpress Wink
Активен
allegra
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юни 04, 2013, 12:48:00 »

Момичета, здравейте smile Както обещах качвам снимки на роклята, макар и непрофесионални ще добиете представа smile Сватбата ни мина прекрасно и приказно! Имаше гафове естествено, но като цяло съм много доволна, от цялото напрежение преди това в деня просто си казах- край, забавлявай се и така и направих. Кефих се на макс през цялото време и бях много щастлива lol) От роклята ми съм повече от доволна, за цената от 600лв направо по-красива рокля за бременни нямаше да намеря и да искам. Наложиха се малко корекции- да се разшири, защото коремчето ми много беше порастнало, да се скъси (тук направих грешка, че я скъсих за обувки с ток 12 см  crazy че харесах такива обувки, а в последствие купих други с ток 4 см и така карах, малко се влачеше, но не ме притесни) и да се смени цветето на рамото, което беше доста грозно когато пристигна. Смени го, първоначално и това не харесах, защото си го представях по по-различен начин, но в крайна сметка се убедих, че няма по-добро цвете smile Като грешка само отчитам, че китайците имаха опция да поръчам роклята с камъни варварски, явно там ми беше грешката и много съжалих, че не си я поръчах с камъни, но минало smile Роклята си свърши прекрасно работата, стана мръсна и я изгорих с фойерверка, но за тази цена не съм и искала да я пазя да не се изцапа, или друго smile Много много съм доволна, ето снимка. и в албума ми има още:
Активен
Gravitations
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юни 04, 2013, 15:45:48 »

Докато се рових попаднах на това http://www.fabdress.co.uk не видях да има подобен линк към този сайт,май и тук правят реплики.Ако някой е поръчвал нека си каже мението smile
Активен
sEniOriTa
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #99 -: юни 04, 2013, 17:57:22 »

Здравейте, предстои ми избиране на рокля, сватбата ще е другата година, ама аз почвам доста от рано:)  Роклите, които сте си поръчали са много красиви:) Искам ако е възможно да ми помогнете, да ми кажете в кой сайт мога да намеря реплики на Pronovias, La Sposa, Mori Lee, maggie sottero. Благодаря предварително!
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #100 -: юни 04, 2013, 20:10:44 »

Тези на Moра лИй съм ги виждала в али експрес, оказа че и моята е градена от там, ето я:

http://www.aliexpress.com/snapshot/236929394.html
Активен
pavletutka
Сватбар
Публикации: 258

10.08.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юни 08, 2013, 06:58:39 »

sEniOriTa моята рокля е реплика на Maggie Sottero, поръчах www.dhgate.com, Две момичета сме с тази рокля, но от различен продавач.

* Заснемане на цял екран 30.1.2013 г. 102957.jpg (64.11 KB, 869x496 - видяно 373 пъти.)
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юни 08, 2013, 07:12:01 »

Момичета, здравейте smile Както обещах качвам снимки на роклята, макар и непрофесионални ще добиете представа smile Сватбата ни мина прекрасно и приказно! Имаше гафове естествено, но като цяло съм много доволна, от цялото напрежение преди това в деня просто си казах- край, забавлявай се и така и направих. Кефих се на макс през цялото време и бях много щастлива lol) От роклята ми съм повече от доволна, за цената от 600лв направо по-красива рокля за бременни нямаше да намеря и да искам. Наложиха се малко корекции- да се разшири, защото коремчето ми много беше порастнало, да се скъси (тук направих грешка, че я скъсих за обувки с ток 12 см  crazy че харесах такива обувки, а в последствие купих други с ток 4 см и така карах, малко се влачеше, но не ме притесни) и да се смени цветето на рамото, което беше доста грозно когато пристигна. Смени го, първоначално и това не харесах, защото си го представях по по-различен начин, но в крайна сметка се убедих, че няма по-добро цвете smile Като грешка само отчитам, че китайците имаха опция да поръчам роклята с камъни варварски, явно там ми беше грешката и много съжалих, че не си я поръчах с камъни, но минало smile Роклята си свърши прекрасно работата, стана мръсна и я изгорих с фойерверка, но за тази цена не съм и искала да я пазя да не се изцапа, или друго smile Много много съм доволна, ето снимка. и в албума ми има още:

много нежна, браво! smile
Активен
allegra
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юни 08, 2013, 08:59:53 »

Благодаря  thank you

Много красиви рокли разглеждате всички, пожелавам ви успех в избора и незабравим сватбен ден!

Good luck

Дано да съм била от полза, много набързо се хвърлих с поръчката и много неподготвена, но пък съм повече от доволна. По едно време се бях отчаяла, защото тук избора от рокли за бременни е не само ограничен, но и повечето бг- шивачи са лишени от всякаква фантазия, повечето са от старата школовка и не се обогатяват с нови идеи, не търсят и не гледат различни модели, за да предложат повече разнообразие и креативност (всичко, което виждах бяха еднакви модели в различни магазини с незначителни разлики и не дотам добри кройки). Аз лично, колкото и да обикалях, не намерих нито една рокля, която да кажа- ето, тази е по-красива от моята. Дори модел не можах да харесам, добре, че беше роклята в сватбен център София (въпреки, че тези рокли там бяха забутани на долния етаж и не бяха много на показ), имах възможността да я пробвам там и се убедих, че модела ще стане за бременни, затова и така смело се реших да я поръчам. Фабриката реагира бързо и бяха оставили доста аванс за отпускане, и слава Богу  good, защото бая понаедрях  pardon

Успех на всички в избора и бъдете смели smile
Активен
tanyataneva
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #104 -: юни 08, 2013, 12:00:28 »

Здравейте,момичета. От доста време следя темата ви,макар и пасивно.Предстои ми сватба на 6 Септември и като повечето булки се чудих дали да не я поръчам от Интернет,макар че имах много колебания.След като изчетох по-старите теми,всичко за поръчката,мита,ДДС,митница и др такива се реших и поръчах Март месец моята рокля( цвят шампанско).Комуникацията ми с продавача беше страхотна,роклята ми пристигна по ТНТ,взех си я от техен офис без да плащам нито стотинка,никакви мита и ДДС.Страхотно изработена е,точно както изглеждаше на снимките в сайта.
След това реших,че ще си взема втора рокля-къса,за танците в ресторанта,но търсейки в aliexpress,попадах на една сладурска дълга рокля(този път бяла) и в крайна сметка реших,че ще поръчам нея и ще бъда с две дълги рокли-една за църковния и една за гражданския брак.Втората ми рокля пристигна за няма и 3 седмици по пощата,отново нищичко не се е налагало да плащам за нея.
Та,така.За около 300 лв си имам 2 страхотни булчински рокли.
Бъдете смели и поръчвайте! Само гледайте рейтинга на продавача да е висок и няма да имате никакви проблеми:)
Определено форума като цяло и темата ми бяха много полезни при закупуването на моите рокли.
И двете имат съвсем лека нужда да се свият в горната част,но това не е болка за умиране.Така че определено съм с две ръце 'за' пазаруването по Интернет.Само да добавя,че при пращането на втората ми рокля,продавача ми беше сложил подаръци-едни ръкавици,къс воал и фуста(или както се казва там).
Ето и снимка на роклите.

* rsz_1969885_10200908996999503_1482493138_n_-_Копие.jpg (44.69 KB, 480x316 - видяно 495 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: