Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 30, 2025, 07:18:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Усмихната априлска седмица 08.04 - 14.04  (Прочетена 54887 пъти)

_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 12, 2013, 06:08:14 »

Добро утро!
Днес отново едва станах  smile хич не обичам рано рано...

отделно кафето ми е свършило и реших да се засънвам като измия чиниите  blum blum ( сега видях какво съм написала - оставам го както съм го написала, явно по-скоро не съм се разсънила а ми се е доспало повече  Bravo )

муун, до къде стигна ремонта ви?
али, много са хубави калинките!
пънк, не остана, теб защо пак ти е лошо нали само в началото на бременноста е така?
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #121 -: април 12, 2013, 07:06:35 »

Добро утро!

Езра, благодаря за кафето. И ти имаш нужда от такова, много сладка дума си написала.  tease

мъниче, и аз съм на твоето мнение за "Мисия Лондон". А уж този филм спечели много награди и се състезаваше за Оскар.

Алитиа, много са красиви калинките и пчеличките. А какво е свъщност това жълтото при калинките?

casky, много ти благодаря за съвета. Явно навсякъде има такива интриги. Иначе й го казах и бях открита в отношенията си, не мога да си кривя душата и да се усмихвам като преди.

Днес бих се радвала, ако ми стискате палци, защото имам среща с едно пасивно агресивно дете и дано след като поговоря с него да имам какво да кажа на родителите му.

Успешен ден ви желая!!!
« Последна редакция: април 12, 2013, 07:08:54 от nadelina88 » Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: април 12, 2013, 07:46:46 »

Наде, успех днес!
Имам доста ангажименти, така че само наминавам с една картина-поздрав:
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #123 -: април 12, 2013, 08:09:48 »

Привет!
Наде, успех днес! Не ти е лесна работата, дано и родителите на детето са разбрани.
Явно за филма "Мисия Лондон" не бива да се тръгва с "голяма кошница", че ще е нещо супер. Гледах го съвсем в началото, като отидох без големи очаквания. Със сълзи съм се смяла /то е и за плач малко/ и се смея всеки път, когато го гледам. Мъжът ми казва, че не е гледал по- голяма боза и ми се чуди на вкуса. Ами и аз ме се чудя как гледа футбол и тенис...
Прекрасен ден на всички!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: април 12, 2013, 09:01:37 »

Здравейте ранобудници Girl_hide
Аз хич не си падам по ранното ставане и сутрин съм малко отвеяна pullpigtails Днес имам доста важна задачка, за която ще ви помоля силно да стискате палци, че направо се побърквам и не ме свърта на едно място. Снощи не съм спала никак спокойно, само сънувах кошмари за въпросното палцестискане и днес ми е адски напрегнато как ще мине angry И за да не ви заболят пръстчетата от стискане, да конкретизирам - най-силно стискайте около обяд /12ч/. Опитвам се да се самоуспокоя, но така се притеснявам още повече и ставам направо Eeager Надявам се всичко да мине успешно и после обещавам да ви кажа за какво става въпрос Wink
Мъниче, да се оправяш бързо give_rose
Езра, и аз все се присещам за Изтрещялка .. дано всичко да е наред, защото много неочкавано и изведнъж спря да пише. И на мен ми липсват някои стари муцунки - готик куин също така изненадващо спря да пише pardon
Иначе ремонта върви ... обаче ако майсторите продължават да ни ядосват ще приключи преждевременно ми се струва и ще ги изгоним накрая beating
Аз пък днес съм решила да се "засънвам" с мляко с какао, защото в това състояние, ако ударя и една доза кафе, съвсем ще припаткам tease
Наде, стискам палчета и на теб, че е доста деликатно положението
"Мисия Лондон" и аз много време не исках да го гледам, накрая го гледахме и явно сме се пренавили и ние, защото изобщо не отговори на очакванията ни nea Но поне след него се зареди поредица от бългсарски опити за филми и с времето лееко задобряват Wink
Хайде, пожелавам си и пожелавам ви един прекрасен и успешен ден! Good luck Clover Good luck
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: април 12, 2013, 09:36:09 »

Здравейте и от мен, мили дами! give_rose
Аз да се похваля - днес съм в чудно настроение! yahoo Тренировката ме зареди и разсъни на ранина, а слънцето ме кара да се усмихвам! smile
Стискам палчета на Муунчето около 12 и на Надето за срещата с детето (много трудна работа наистина)!
 good good good
Вчера един приятел ни покани на рожден ден в събота на вила и нямам търпение да разпусна!
Сетих се да ви препоръчам да гледате Шменти капели с Влади Въргала - много го ми допадна! Сега ще го дават в събота по някоя от телевизиите (не помня коя).
Прекрасен ден, миличка!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: април 12, 2013, 09:53:13 »

момичета, някоя от вас ако има познати, близки хора в Болоня, Италия, моля да ми пише на лично, имам нужда от малко помощ.smile Мерсииии give_rose
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #127 -: април 12, 2013, 10:43:29 »

Здравейте и от мен тази сутрин ! (то аз докато се разпиша обяд стана ама нищо ) .
_Ezra_ , благодаря за кафенцето !
nadelina88 , успех с детето ! Никак не е лесно да се комуникира с такива деца и трудно се постигат резултати ( поне по мое наблюдение ! ) Ще ти стискам палци ! Пиши после какво е станало ! smile
emmmmmy , страхотна картина ! smile
svekarva , нормално е на някой хора да им хареса филма, на други не .. реално като се замисля, щом има толкова признания и награди сигурно е добър .. просто не е по моя вкус smile
m0onlight , и на теб ще стискам палци с две ръце , че то тъкмо е почти 12 .....  Good luck Дано всичко мине добре и да можеш да ни се похвалиш с добри новини после !! smile
ivelka , направо ти завидях и за настроението и за слънцето .. тук при нас нито слънце нито дяволи .....
emmmmmy , имам роднина в Салерно ... Не знам до къде може да ти свърши работа, но ако все пак мога да помогна някак кажи !
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: април 12, 2013, 10:52:31 »

Привет, привет smile
Явно неписането ми в темата е направило впечатление, но честно казано не ми се пише.

Муунче, стискаме палчета и лапички! Да се отчетеш после с хубави новини. good
И, да чета ви тайно biggrin

Наде, за теб също има стиснати палчета и лапки, всичко да мине успешно с детенцето и родителите му! Good luck

Свекърва, на теб с много голямо закъснение ти честитя рождения ден, и ти пожелавам да си жива и здрава още дълги години! give_rose

Ох, какво да ви напиша сега... От няколко седмици ми се върти идеята за заминаване в чужбина и ако го осъществя, ще ви кажа къде ще се ходи и кога. За момента е само идея, докато се осъществи ще мине време. А ако не се случат нещата - здраве да е, поне ще съм опитала.

Активен
svekarva

« Отговор #129 -: април 12, 2013, 11:31:53 »

Росита, благодаря за пожеланията. Дано се случат нещата за добро около заминаването.
m0onlight , стискам good
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #130 -: април 12, 2013, 11:37:56 »

Росита , на почивка ли искаш да заминеш или да живееш там ? Успех ти желая без значение кой от двата варианта искаш !!! А ако е почивка направо ще ти завидя мнооого ( ама разбира се не с лошо !! )

Оххх да ви се оплача, този моят мъж ще ме умори ! Сега се прибра в обедната почивка и ми вика " Ходих на лекар щото не съм добре от няколко дни " ......  shok Нямах никаква представа , не ми е казвал нищо ! Оказа се , че от 5 дни постоянно го боли корема долу в дясно ииии вече било много силно ... Ходил при личната лекарка и тя му казала " ами ако не спира да те боли ще трябва да идеш на хирург " .... Първо .. какво значи " ако не спре да те боли " ?? Явно от 5 дни не е спряло ! Не съм сигурна от коя страна беше апандисита , но се предполага че може би е херния понеже работата му е свързана с много вдигане на тежко ! Стискайте палци до понеделник всичко да е наред да го пратя на нормален лекар специалист ! Ще го убия ! Как няма да ми каже ! Не искал да ме притеснява понеже не знаел какво му е ...  angry Направо съм бясна и много притеснена ... ако се окаже херния ще трябва да напусне работа понеже никога няма да може да вдига толкова тежко ииии няма да може да работи .. И не знам какво ще правим тогава ! Да не говорим , че ако трябва да го оперират възстановяването е доста трудно и ще се нуждае от много помощ !! Мале не ми се мисли !  cray
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #131 -: април 12, 2013, 11:49:18 »

Добър ден дами give_rose

Мъниче аз до колкото помня май апендикса беше точно в дясно, Езра да каже със сигурност. Всичко ще се оправи girl_wink
Наде дано и при теб нещата се нареждат. Иначе интриги има навсякъде, споко biggrin
Росита ти казваш, че още не си се насочила към държава smile По мои данни сега е най-добре в Германия, но там е малко по-трудно с документите. Иначе съм и аз Белгия, имат много добра социална политика. В Дания също е добре, но там нямам преки наблюдения.
Мунче стискаме blum

Ние от вчера се занимаваме с блокчета и капаци за ограда. Бабата (майка ми) реши, че искала висока ограда отзад pleasantry, защото там е нейната част и си разполага с нея pleasantry

На всички останали хубав ден give_rose
Активен
svekarva

« Отговор #132 -: април 12, 2013, 11:50:30 »

http://www.poleznobg.info/%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%82/
http://problem.framar.bg/%D1%85%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%8F
mynicheto , страшна е дисковата херния, вероятно става въпрос за друг вид при мъжа ти, щом усеща болки в коремната област. Тя също се оперира, но дано не се стигне до там. Дано лекарката е отхвърлила апандисит като вероятност, защото и това е опасно, ако не се вземат мерки при перфорация.
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #133 -: април 12, 2013, 11:57:20 »

svekarva , благодаря за инфото , ще го прочета със сигурност ! Лошото е , че той само дойде, хвърли ми бомбата и замина на работа .. Не съм сигурна нито къде точно , нито как го боли нищо .... Сега има да го мисля... не е истина как може да не ми каже цели 5 дни ! До сега щях да го замъкна на сила ако трябва на лекар да каже какво става !  angry
Активен
svekarva

« Отговор #134 -: април 12, 2013, 12:12:01 »

Е, той точно по тази причина не ти е казал. При начални фази на коремна херния слагат специални колани при работа. Не е толкова страшно, а и вероятно не го боли толкова силно, щом е заминал на работа. Дано е така и да му мине до понеделник!
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: