Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:31:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част  (Прочетена 185364 пъти)

Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #255 -: април 11, 2013, 15:42:30 »

Муцка, според мен, ако вече си гледала в няколко магазина и си мерила поне 5-6 рокли преди Аз и Ти, е доста възможно това да е твоята рокля. Wink Ако не си мерила много, може и да е леко прибързано. Помисли си и дали се връзва с идеята ти за перфектната рокля, ако да, не виждам защо да не я вземеш.

Аз имах подобни колебания, обаче беше за рокля във втория магазин, в който влязох и беше много различна от това, което исках - не си я взех и не съжалявам, ама с тия неща е винаги малко на късмет.

А и тази рокля няма да изчезне, имаш доста време още до сватбата, така че ако ще ти е по-спокойно разгледай още преди да си я вземеш! smile
Активен
Evriala
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: април 11, 2013, 16:17:16 »

Момичета току що се връщам от сватбения център и имаше намалени рокли - 190лв. 200 и нещо  и то хубавички.Ако някой все още не си е купил може да ги разгледа.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #257 -: април 12, 2013, 01:58:23 »

Две роклички за танците:
http://m.zalando.ch/little-mistress-cocktailkleid-festliches-kleid-cream-lm121c035-003.html
http://m.zalando.ch/morgan-etuikleid-blanc-m5921c04z-002.html
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: април 12, 2013, 06:15:43 »

муцка, ако тази рокля те е грабнала и е това,което искаш вземай я, аз на първата обиколка, във втория магазин,втората рокля,която бях пробвала и знаех,4е е тя, пробвах още 3 4 рокли,но все ме дърпаше към моята рокля, и ме устройваше идеално,качествена изработка, работят с асеновград, подчертаваше всичко хубаво в моя силует, а и вече нищо друго не можеше да ме грабне, ест и цената беше в рамките на допустимото, дори рокля по нета щеше да ми излезе с малко отгоре smile
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: април 12, 2013, 08:32:53 »

Ох, мацки, аз съм в Смолян и вече мерих рокли в Аз и Ти smile Харесах си една мнооооого яка и не знам какво да правя sad Не съм мерила много рокли и се колебая дали да я купувам сега  pardon Може пък Моята Рокля да ме чака в някой друг магазин....а ако не си харесам друга какво ще правя girl_impossible Тази в която се влюбих струва 408 лв и е стааашно красива и удобна smile heart Ооооф ще се побъркам  tease
Според мен, ако не си сигурна изчакай. Гледам, че имаш 5 месеца до сватбата. Това си е доста време да пообиколиш още, за да си 100% сигурна, че това е роклята Wink
Все пак роклята няма да изчезне smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: април 12, 2013, 09:24:25 »

И за мисля като Лили, че за такова решение не бива да прибързваш. Помисли си спокойно, виж се в още рокли, а на тази запомни модела и ако е тя ще я поръчаш когато си 100% сигурна.
Рокли на Аз и Ти има и в Сватбен център, ако ти е по-удобно от колкото в Смолян.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: април 12, 2013, 09:52:05 »

И според мен можеш да изчакаш за роклята. Имаш достатъчно време до сватбата smile
А и тепърва предстои БГ дизайнерите да покажат Булчинските колекции за 2013, след като минат баловете. А тази рокля, която си харесала няма да избяга, винаги можеш да я поръчаш  pardon
Активен
ane_li_a
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: април 12, 2013, 11:53:17 »

е, значи и аз да изчакам smile момичета сватбата ни е на 21.09.2013 и мисля да започна за обикалям за рокля юли, вие с опита как ви се струва?
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: април 12, 2013, 11:59:10 »

ane_li_a, аз казах и на предната седмица – лятото идват отпуски.
Навсякъде, където мерих и питах за срок за изработване ме предупредиха точно за отпуските.
Затова аз съм на мнение, че е по-хубаво отрано да се разгледа навсякъде. Да може човек спокойно да си мери, без да бърза и да се притеснява. Защото ако за 2-3 дни, премериш 10-15 рокли, надали ще си спомняш коя как седи. Така че ти ако отсега си харесаш нещо, средата на юли поръчваш и всичко ще е точно smile
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: април 12, 2013, 12:02:20 »

Според мен всичко зависи от човека. Нашата сватба е на 13.09.13 и от февруари почнах да обикалям - по един два магазина на седница. Исках да се ориентирам какво да търся, какво ми харесва, кое ми седи и кое не. Още нямам идея каква рокля искам...
Но все пак аз съм човек, който не прави нещата в последния момент, обичам да се подготвям предварително smile
Активното обикаляне го оставих за края на май месец, тъй като тогава ще са изкарали летните рокли.
Макар да ми се струва, че 4 месеца преди сватбата е малко късно да си избирам рокля... такава съм си аз  pardon
Активен
desideskata
Сватбар
Публикации: 231

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: април 12, 2013, 13:41:27 »

ако можете да изчакате да минат баловете, според мен ще е най-добре. Хем няма да е толкова голяма навалицата, хем ще приберат преобладаващите бални рокли, хем шивачите ще са по-спокойни.

Аз обикалях точно един ден, в който се убедих, че модела който съм си избрала ми стои прекрасно...след това купихме платовете с мама и на 20 април отивам да започваме шиенето..

Мразя да стават нещата в последния момент, но мама е претоварена заради баловете. Така че още нямам рокля, а сватбата е на 24 май  blum
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: април 12, 2013, 14:52:39 »

Някой може ли да ме ориентира в цените на La Sposa - грубо само  smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: април 12, 2013, 15:21:06 »

Аз също мразя нещата да са в последния момент, но и неискам да си харесам рокля сега, а май като изкарат новата колекция да видя по-хубава. Затова мисля края на май-началото на юни да почна да обикалям активно и до към средата или края на юни да съм избрала роклята. Мисля, че все за 2 месеца ще ми я ушият.
Цените на ла споса по спомен- намалените има и за около 1000лв., а новата колекция почват от около 1500 и стигат и до 3000лв. Но не съм съвсем сигурна, по-добре виж в ФБ някъде има цени.
Активен
malkabulka
Професор
Публикации: 394

31.08.2013

« Отговор #268 -: април 12, 2013, 19:11:05 »

Роклята, в която въздишах я намерих още в първия салон. Аз обичам да си проверявам всички опции преди да купувам и затова ходих и в други салони, мерих други рокли. Връщах се още два пъти в първия салон в рамките на месец и я обличах всеки път. Сватбата е края на август, но след като се убедих че това е моята рокля, не виждам смисъл да търся повече. Може би някои от вас познават чувството. Тъй като роклята е от Испания, ми дадоха срок от 3 месеца и 10 дни за ушиване и доставка. Тази, която мерих ми беше с 1 номер по-голяма и понеже прецених, че имам време реших да си поръчам нова в моя размер, която само леко да се пипне тук там. Роклята може да ви чака в първия магазин или последния, при всички случаи никога не е твърде рано да се започне с меренето и умуването на спокойствие;)
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: април 13, 2013, 06:18:36 »

познаваш кога е твоята рокля,не само сватбена и бална, когато се видях и с балната,казах 4е е тя, сега и със сватбената,когато се погледнеш в огледалото,разбираш,че е РОКЛЯТА
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: