Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:34:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част (Прочетена 185368 пъти)
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част
«
Отговор #255 -:
април 11, 2013, 15:42:30 »
Муцка, според мен, ако вече си гледала в няколко магазина и си мерила поне 5-6 рокли преди Аз и Ти, е доста възможно това да е твоята рокля.
Ако не си мерила много, може и да е леко прибързано. Помисли си и дали се връзва с идеята ти за перфектната рокля, ако да, не виждам защо да не я вземеш.
Аз имах подобни колебания, обаче беше за рокля във втория магазин, в който влязох и беше много различна от това, което исках - не си я взех и не съжалявам, ама с тия неща е винаги малко на късмет.
А и тази рокля няма да изчезне, имаш доста време още до сватбата, така че ако ще ти е по-спокойно разгледай още преди да си я вземеш!
Активен
Evriala
Сватбар
«
Отговор #256 -:
април 11, 2013, 16:17:16 »
Момичета току що се връщам от сватбения център и имаше намалени рокли - 190лв. 200 и нещо и то хубавички.Ако някой все още не си е купил може да ги разгледа.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #257 -:
април 12, 2013, 01:58:23 »
Две роклички за танците:
http://m.zalando.ch/little-mistress-cocktailkleid-festliches-kleid-cream-lm121c035-003.html
http://m.zalando.ch/morgan-etuikleid-blanc-m5921c04z-002.html
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
моят сватбен ден 13.07.2013
«
Отговор #258 -:
април 12, 2013, 06:15:43 »
муцка, ако тази рокля те е грабнала и е това,което искаш вземай я, аз на първата обиколка, във втория магазин,втората рокля,която бях пробвала и знаех,4е е тя, пробвах още 3 4 рокли,но все ме дърпаше към моята рокля, и ме устройваше идеално,качествена изработка, работят с асеновград, подчертаваше всичко хубаво в моя силует, а и вече нищо друго не можеше да ме грабне, ест и цената беше в рамките на допустимото, дори рокля по нета щеше да ми излезе с малко отгоре
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #259 -:
април 12, 2013, 08:32:53 »
Цитат на: Mucka<3 в април 11, 2013, 14:26:27
Ох, мацки, аз съм в Смолян и вече мерих рокли в Аз и Ти
Харесах си една мнооооого яка и не знам какво да правя
Не съм мерила много рокли и се колебая дали да я купувам сега
Може пък Моята Рокля да ме чака в някой друг магазин....а ако не си харесам друга какво ще правя
Тази в която се влюбих струва 408 лв и е стааашно красива и удобна
Ооооф ще се побъркам
Според мен, ако не си сигурна изчакай. Гледам, че имаш 5 месеца до сватбата. Това си е доста време да пообиколиш още, за да си 100% сигурна, че това е роклята
Все пак роклята няма да изчезне
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #260 -:
април 12, 2013, 09:24:25 »
И за мисля като Лили, че за такова решение не бива да прибързваш. Помисли си спокойно, виж се в още рокли, а на тази запомни модела и ако е тя ще я поръчаш когато си 100% сигурна.
Рокли на Аз и Ти има и в Сватбен център, ако ти е по-удобно от колкото в Смолян.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #261 -:
април 12, 2013, 09:52:05 »
И според мен можеш да изчакаш за роклята. Имаш достатъчно време до сватбата
А и тепърва предстои БГ дизайнерите да покажат Булчинските колекции за 2013, след като минат баловете. А тази рокля, която си харесала няма да избяга, винаги можеш да я поръчаш
Активен
ane_li_a
Ентусиаст
«
Отговор #262 -:
април 12, 2013, 11:53:17 »
е, значи и аз да изчакам
момичета сватбата ни е на 21.09.2013 и мисля да започна за обикалям за рокля юли, вие с опита как ви се струва?
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #263 -:
април 12, 2013, 11:59:10 »
ane_li_a
, аз казах и на предната седмица – лятото идват отпуски.
Навсякъде, където мерих и питах за срок за изработване ме предупредиха точно за отпуските.
Затова аз съм на мнение, че е по-хубаво отрано да се разгледа навсякъде. Да може човек спокойно да си мери, без да бърза и да се притеснява. Защото ако за 2-3 дни, премериш 10-15 рокли, надали ще си спомняш коя как седи. Така че ти ако отсега си харесаш нещо, средата на юли поръчваш и всичко ще е точно
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255
«
Отговор #264 -:
април 12, 2013, 12:02:20 »
Според мен всичко зависи от човека. Нашата сватба е на 13.09.13 и от февруари почнах да обикалям - по един два магазина на седница. Исках да се ориентирам какво да търся, какво ми харесва, кое ми седи и кое не. Още нямам идея каква рокля искам...
Но все пак аз съм човек, който не прави нещата в последния момент, обичам да се подготвям предварително
Активното обикаляне го оставих за края на май месец, тъй като тогава ще са изкарали летните рокли.
Макар да ми се струва, че 4 месеца преди сватбата е малко късно да си избирам рокля... такава съм си аз
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #265 -:
април 12, 2013, 13:41:27 »
ако можете да изчакате да минат баловете, според мен ще е най-добре. Хем няма да е толкова голяма навалицата, хем ще приберат преобладаващите бални рокли, хем шивачите ще са по-спокойни.
Аз обикалях точно един ден, в който се убедих, че модела който съм си избрала ми стои прекрасно...след това купихме платовете с мама и на 20 април отивам да започваме шиенето..
Мразя да стават нещата в последния момент, но мама е претоварена заради баловете. Така че още нямам рокля, а сватбата е на 24 май
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307
31.08.2013
«
Отговор #266 -:
април 12, 2013, 14:52:39 »
Някой може ли да ме ориентира в цените на La Sposa - грубо само
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #267 -:
април 12, 2013, 15:21:06 »
Аз също мразя нещата да са в последния момент, но и неискам да си харесам рокля сега, а май като изкарат новата колекция да видя по-хубава. Затова мисля края на май-началото на юни да почна да обикалям активно и до към средата или края на юни да съм избрала роклята. Мисля, че все за 2 месеца ще ми я ушият.
Цените на ла споса по спомен- намалените има и за около 1000лв., а новата колекция почват от около 1500 и стигат и до 3000лв. Но не съм съвсем сигурна, по-добре виж в ФБ някъде има цени.
Активен
malkabulka
Професор
31.08.2013
«
Отговор #268 -:
април 12, 2013, 19:11:05 »
Роклята, в която въздишах я намерих още в първия салон. Аз обичам да си проверявам всички опции преди да купувам и затова ходих и в други салони, мерих други рокли. Връщах се още два пъти в първия салон в рамките на месец и я обличах всеки път. Сватбата е края на август, но след като се убедих че това е моята рокля, не виждам смисъл да търся повече. Може би някои от вас познават чувството. Тъй като роклята е от Испания, ми дадоха срок от 3 месеца и 10 дни за ушиване и доставка. Тази, която мерих ми беше с 1 номер по-голяма и понеже прецених, че имам време реших да си поръчам нова в моя размер, която само леко да се пипне тук там. Роклята може да ви чака в първия магазин или последния, при всички случаи никога не е твърде рано да се започне с меренето и умуването на спокойствие;)
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
моят сватбен ден 13.07.2013
«
Отговор #269 -:
април 13, 2013, 06:18:36 »
познаваш кога е твоята рокля,не само сватбена и бална, когато се видях и с балната,казах 4е е тя, сега и със сватбената,когато се погледнеш в огледалото,разбираш,че е РОКЛЯТА
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...