Църковен брак - 6

<< < (7/90) > >>

milenuity:
Цитат на: pandapanda в март 13, 2013, 13:13:00

Здравейте,
Тъй като с годеника ми не можехме да си избрем църква, се обърнахме за съвет към фотографите ни и те ни препоръчаха Лозенския манастир Св. св. апостоли Петър и Павел. Казаха, че са снимали доста сватби там. Ще бъдем там само с родителите и кумовете (когато най-после ги изберем). Исках да попитам дали някои е бил там на сватба и да сподели мнение. Благодаря

Ето го и манастира  http://gallery.mitov.org/displayimage.php?pid=1300

и ние ще сме там! :)
Монахините са уникално мили, но забравихме да питаме кой е попа.

milenuity:
Цитат на: desideskata в март 14, 2013, 15:43:59

Не съм била на сватби там, но ходим преди 2-3 година. ТОгава още течеше усилен ремонт там. Но ако това са актуални снимки е станало уникално.
Имайте в предвид само, че пътя до там не е асфалт (освен ако и това не са оправили) и си е в планината, не е в центъра на Лозен.

Моят съвет е да се разходите до там и да видите на живо какво се случва. И най-вече, за да можете реално да прецените колко време ще ви трябва и да го отделите в програмата :)

Св. Ап. Петър и Павел е по пътя за Равно Поле!!! Не е в планината

desideskata:
milenuity, затова се поправих и казах, че най-вероятно говорим за различни манастири. Но Лозенския манастир, за който аз и AIVEN споделихме информация е в планината. Затова сложих и мои снимки :)

Явно има и друг, който се води Лозенски.

Браво за избора, много красив изглежда на снимките и определено ще има уникални снимки. И аз ще взема да го посетя  :bravo:

milenuity:
Цитат на: desideskata в март 14, 2013, 20:17:28

milenuity, затова се поправих и казах, че най-вероятно говорим за различни манастири. Но Лозенския манастир, за който аз и AIVEN споделихме информация е в планината. Затова сложих и мои снимки :)

Явно има и друг, който се води Лозенски.

Браво за избора, много красив изглежда на снимките и определено ще има уникални снимки. И аз ще взема да го посетя  :bravo:

избързах с поста и чак после допрочетох коментара ти :).
Да, посети го - много е приятна атмосферата - вече рядко се срещат хора, които да излъчват чистота и доброта, а монахините там са точно такива. Дано и свещеникът, който венчае там да е такъв! Ако някой може да ми каже кой е ще съм много благодарна. :)

pandapanda:
Здравейте
Действително има два манастира, които се срещат като Лозенски. Аз бях спонемала, че става дума за Св. св. апостоли Петър и Павел, който е по пътя за Равно Поле, а другият е Св. Спас. Иначе програмата за този ден ще включва само венчавката в църквата, гости ще са кумувете и родителите, така че това че е извън града, не е проблем. Скоро ще го посетим и ще споделя още впечатления, за други булки, които може би го обмислят.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница