Църковен брак - 6

<< < (6/90) > >>

ELCHOOOOOOO:
Здравейте вероятно тъп въпрос, но сега си погледнах списъка с неща които ми искат от църквата и видях нещо което не бях забелязала- искат ни освен стандартните бокал, свещи, бонбони, питка  и т.н. 2 метра бяла панделка и бяла кърпа. Някаква идея за какво има е тази панделка.

emmmmmy:
Цитат на: ELCHOOOOOOO в март 14, 2013, 14:50:39

Здравейте вероятно тъп въпрос, но сега си погледнах списъка с неща които ми искат от църквата и видях нещо което не бях забелязала- искат ни освен стандартните бокал, свещи, бонбони, питка  и т.н. 2 метра бяла панделка и бяла кърпа. Някаква идея за какво има е тази панделка.

мисля че за връзване на свещите е панделката

desideskata:
Цитат на: pandapanda в март 13, 2013, 13:13:00

Здравейте,
Тъй като с годеника ми не можехме да си избрем църква, се обърнахме за съвет към фотографите ни и те ни препоръчаха Лозенския манастир Св. св. апостоли Петър и Павел. Казаха, че са снимали доста сватби там. Ще бъдем там само с родителите и кумовете (когато най-после ги изберем). Исках да попитам дали някои е бил там на сватба и да сподели мнение. Благодаря

Ето го и манастира  http://gallery.mitov.org/displayimage.php?pid=1300

Не съм била на сватби там, но ходим преди 2-3 година. ТОгава още течеше усилен ремонт там. Но ако това са актуални снимки е станало уникално.
Имайте в предвид само, че пътя до там не е асфалт (освен ако и това не са оправили) и си е в планината, не е в центъра на Лозен.

Моят съвет е да се разходите до там и да видите на живо какво се случва. И най-вече, за да можете реално да прецените колко време ще ви трябва и да го отделите в програмата :)

desideskata:
Хммм, сега се загледах повече в информацията под снимките, които си дала. Ако са правени 2008, както пише...значи не говорим за едно и също място.

За мен Лозенския манастир се намира в Лозенска планина над БЧК. Ето няколко снимки от там пов ремето, когато аз ходих.

AIVEN:
Цитат на: desideskata в март 14, 2013, 15:43:59

Моят съвет е да се разходите до там и да видите на живо какво се случва. И най-вече, за да можете реално да прецените колко време ще ви трябва и да го отделите в програмата :)

И аз така мисля и Ви препоръчвам същото. Пътя е тесен и каменист и е доста на вътре в планината. Пред самия манастир има малко разширение колкото за две три коли. Ако се изсипат 20тина коли, не мие ясно как ще обърнат за навръщане, след като  пътя е толкова тесен, че едва се разминават две коли а от едната страна на пътя е стръмно дере. :(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница