Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 20, 2025, 13:34:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Топла януарска седмица 21- 27.01.2013
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Топла януарска седмица 21- 27.01.2013 (Прочетена 41961 пъти)
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
Re:Топла януарска седмица 21- 27.01.2013
«
Отговор #45 -:
януари 24, 2013, 16:54:10 »
Имам приятели, които колекционират порцеланови обувчици и вече колекцията наистина е ценна, та я сложиха във витрина с аларма..
Нещо такова:
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #46 -:
януари 25, 2013, 08:50:13 »
Днес аз ще направя откриването
Добро утро на всички, с пожелание за един прекрасен и усмихнат петък...и бързо минаващ работен ден
Черпя ви едно кафе...и едно цветче бонус с него
И понеже аз от сутринта съм на народна вълна
ви пускам една песен за тонус
Ако има такива, които харесват народна музика може да им хареса
Аз съм си танцьор по душа, в кръвта и където там може така че на мен страшно много ми харесва
http://www.youtube.com/watch?v=1ZDjBT2ftXU
kafe7 (1).jpg
(46.46 KB, 285x214 - видяно 4381 пъти.)
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #47 -:
януари 25, 2013, 08:53:42 »
Хайде, петък е! Нека си помечтаем за хуби почивни дни, макар да обещават валежи и студ!
Връщам се на гадната тема за работа от вчера и на думите на
casky
, че всичко зависи от нас. Така е.
Аз бях в голяма дупка точно след Промяната и края на второто майчинство, защото закриха завода ни и съкратиха всички. Безработни инженери като мен, с лопата да ги ринеш. Хванах се за една обява, че търсят мъж, учител по практика за техникум. Отидох на интервюто и видях 10-тина мъже кандидати. Когато влезнах при директора /лично ни подбираше/, той ми каза, че търсят мъж, пише го и в обявата. Пък аз викам "е да, ама аз съм 100% жена". Как съм го казала /аз постоянно ръся простотии/, с какъв тон и поглед, не зная, но назначи мен. Реших, че е заради високата ми квалификация
. Да бе.....След време човекът наистина реши да пробва дали съм жена, верно, деликатно, но настойчиво. Не му мина номерът, но и моят не мина - следващата година станах на половин работен ден, а след това и ме освободиха, като мястото ми беше заето от една рускиня. Можеше да съм учителка и до ден днешен, ама като не си спазвам обещанията, пада ми се.
Човекът ми даде шанс, аз не се възползвах.
Ха, кой ме изпреварил
Няма да променям поста.
kafence_n.jpg
(56.35 KB, 960x854 - видяно 315 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #48 -:
януари 25, 2013, 10:01:30 »
хах свекърва, верно почвай да пишеш къси разкази !
Аз да ви почерпя с една остроумна статия за жената, ръководство от 60 те години
:
http://www.sharebg.org/view/13057-Dve_rakovodstva_za_jeni_Avstraliysko_Rakovodstvo.html
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #49 -:
януари 25, 2013, 10:25:57 »
Само на континент, на който са изпращали най-провинилите се затворници, може да се напише такава велика глупост. Доста дразнеща статия
Мен ми хареса следващата за табелите на автомобилите
Добро утро, лейдис
Аз днес съм се захванала с чистене и готвене, че довечера ще идват кумовете на гости, както и сестра ми с нейният мъж. Ще ви следя
Активен
svekarva
«
Отговор #50 -:
януари 25, 2013, 10:39:31 »
emmmmmy
, ще се пукна от яд, че при поредното ни местене, изхвърлих списанията "Жената днес" на майка ми от 52-ра. Да видиш, какво се иска от равноправната българка.......Ама толкова се ядосах каква глупост съм направила, че се сещам само за една статия, как да има жената повече свободно време. Та съветът беше да накисне мръсните дрехи в петък вечер, за да може да се перат по- лесно и бързо в събота, когато се работи половин ден. Обясняваха как трябва мъжете да палят печката, да помагат при чистенето. Изобщо сме били мнооого напред в еманципацията
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #51 -:
януари 25, 2013, 10:54:26 »
Привет от мен!
Уникално глупава статия! Съжалявам, ако някой се засегне, но наистина е глупава...Това че съм съпруга и майка, съвсем не значи, че съм слугиня някому, пък дори и това да са ми любимите мъже.
Ивлов, да ти кажа това с намирането на работа си е едно голямо изпитание за нервната система на човек.
Пожелавам ти от сърце да си намериш добра работа за добри пари.
Работила съм работа, която не ми беше съвсем по вкуса, но пък ми спаси положението за определен период от време. Сега работя това което искам и ми е кеф, за съжаление заплащането е под всякаква критика. Поне ми е утеха, че наистина си харесвам работата и колегите (е, с някои дребни изключения).
На тази позиция съм по препоръка на мой бивш колега, от по-предишна работа. Кандидатствах по канален ред, наред с други специалисти, но е факт че препоръката за мен изигра важна роля в наемането ми.
Не ми се пише много, затова спирам дотук и излизам на разходка с жУвотното, че вече потропва нервно с лапи и мрънка до вратата.
Лек и усмихнат петъчен ден, милички!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #52 -:
януари 25, 2013, 11:10:43 »
Цитат на: svekarva в януари 25, 2013, 10:39:31
emmmmmy
, ще се пукна от яд, че при поредното ни местене, изхвърлих списанията "Жената днес" на майка ми от 52-ра. Да видиш, какво се иска от равноправната българка.......Ама толкова се ядосах каква глупост съм направила, че се сещам само за една статия, как да има жената повече свободно време. Та съветът беше да накисне мръсните дрехи в петък вечер, за да може да се перат по- лесно и бързо в събота, когато се работи половин ден. Обясняваха как трябва мъжете да палят печката, да помагат при чистенето. Изобщо сме били мнооого напред в еманципацията
жалко, би ми била интересна.
Хора,четете статията със смях, не знам защо я взимате насериозно.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #53 -:
януари 25, 2013, 11:49:17 »
Привет, компания!
Статията си е направо находка!! Довечера ще направя артистично четене на половинката, няма начин да не я оцени
Свекърва, жалко че си изхвърлила онези списания. Аз много обичам да се ровя в неща от "минали години". Преди време, при една съседка, бях попаднала на няколко броя списание "Лада" от 70-те и поисках да ми ги продаде. Жената ококори едни очи като понички и каза да спра да се шегувам. Подари ми ги с голямо недоумение какво толкова намирам в тях.
(Подкрепям призива на emmmmmy за "Къси разкази на една Свекърва")
Усмихнат ден на всички!!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #54 -:
януари 25, 2013, 11:54:51 »
Цитат на: Tonina в януари 25, 2013, 11:49:17
(Подкрепям призива на emmmmmy за "Къси разкази на една Свекърва")
Усмихнат ден на всички!!
Уау, вече имаме и страхотно заглавие. свекърва почвай
, ще помагаме с издаването и оформлението. заглавието предразполага да се купува и от свекърви и от снахи, всяка поради различна причина !
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
януари 25, 2013, 12:02:55 »
Това е страхотна идея! Не съм чувала за БГ издание на тема Съветите на една Свекърва" или "Историите на една Свекърва"... Сериозно смятам, че ще бъде тотален хит! Предлагам заедно да съберем парички и да инвестираме в издаването и печата
Едит: Еми, с колежката много се смяхме на статията! Не би трябвало да се приема на сериозно от съвременната жена, а по-скоро с чувство за хумор
«
Последна редакция: януари 25, 2013, 12:11:09 от ivelka
»
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #56 -:
януари 25, 2013, 12:07:48 »
Цитат на: ivelka в януари 25, 2013, 12:02:55
Предлагам заедно да съберем парички и да инвестираме в издаването и печата
И аз съм съгласна
Идеята е супер
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #57 -:
януари 25, 2013, 12:31:43 »
Хайде, Свекърва!! Имаш фен-клуб вече, няма мърдане. Този твой неподражаем стил не трябва да остава скрит. Да не говорим за позитивизма, който носиш в себе си...
Активен
svekarva
«
Отговор #58 -:
януари 25, 2013, 13:46:05 »
Хехе, колко фенки си имам! Не ми харесва, че ще подведем аудиторията със заглавието.
Аз опит като свекърва почти нямам - снахата живее през цял океан, ама за идеята...става. От всичко на света, най- обичам да давам съвети, това си ми е и зодиакално програмирано. Остава да се вдъхновя и да си повярвам.
. Обаче някой хитряга спокойно може да използва историите на форума и да спретне книга. Толкова интересни личности има тук. Я да вземем да го продадем, поне 5 филма на сватбена тематика ще излезнат.
Допълнение: Ще мисля под заглавие "И свекървите са били млади" какво може да се включи. Ей сега разпитвайте и вашите, да събираме материал.
«
Последна редакция: януари 25, 2013, 13:52:49 от svekarva
»
Активен
emmmmmy
«
Отговор #59 -:
януари 25, 2013, 13:49:48 »
Цитат на: svekarva в януари 25, 2013, 13:46:05
Хехе, колко фенки си имам! Не ми харесва, че ще подведем аудиторията със заглавието.
Аз опит като свекърва почти нямам - снахата живее през цял океан, ама за идеята...става. От всичко на света, най- обичам да давам съвети, това си ми е и зодиакално програмирано. Остава да се вдъхновя и да си повярвам.
. Обаче някой хитряга спокойно може да използва историите на форума и да спретне книга. Толкова интересни личности има тук. Я да вземем да го продадем, поне 5 филма на сватбена тематика ще излезнат.
сега не ни отклонявай вниманието , а почвай разказите
книгата няма да е за опита на една свекърва, а за разказите й.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
Всички