Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 19, 2024, 08:04:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 15 -та част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 15 -та част (Прочетена 184410 пъти)
Chelsea
Новак
Guns N' Roses - November Rain
Re:СВАТБА В ПЛОВДИВ - 15 -та част
«
Отговор #210 -:
февруари 11, 2013, 23:00:44 »
Здравейте. Чета, че питате за фотограф, видео и DJ в Пловдив.
Ние сме спокойни, защото още от миналата година запазихме фотографа, видеото и ди джея.
Фотограф - Димитър Яков "Коралмедия"
Видео оператор - Димитър Димитров "Студио 1"
DJ е Dj Аleksi
Страхотни професионалисти и много разбрани, а също така и забавни. Лично за нас без конкуренция от всичко останало, което сме изгледали до момента.
Активен
Crave
Любопитен
«
Отговор #211 -:
февруари 11, 2013, 23:47:12 »
Цитат на: Josephine® в февруари 11, 2013, 20:41:58
magi1
, защо не провериш във винарска изба Тодорофф? Това беше моят тотален фаворит, но мястото е подходящо за сватба в по-тесен кръг - точно като вашата!
Искрено се надявам да ти допадне! Има прекрасна градина и малък бутиков хотел с ресторант - прелест!
Още един глас за Todoroff Wine & Spa Hotel! Бяхме там по Коледа да празнуваме моя РД. Много изискано, без да е претруфено. На мен също много ми хареса ресторанта, сервитьорите са перфектни, наистина се чувстваш в 4-звезден хотел. Докато бяхме там случайно се срещнахме с настоящия управител на хотела, който, преди това беше управител на ресторанта в "Лайпциг" - миналата година, когато ние капарирахме "Лайпциг" за нашата сватба. Човекът е професионалист, знае как се правят сватби, така, че хотел Тодорофф е много добър избор!
Активен
Фотография Русинов
Ентусиаст
Публикации: 57
«
Отговор #212 -:
февруари 12, 2013, 08:51:03 »
Цитат на: Chelsea в февруари 11, 2013, 23:00:44
Здравейте. Чета, че питате за фотограф, видео и DJ в Пловдив.
Ние сме спокойни, защото още от миналата година запазихме фотографа, видеото и ди джея.
Фотограф - Димитър Яков "Коралмедия"
Видео оператор - Димитър Димитров "Студио 1"
DJ е Dj Аleksi
Страхотни професионалисти и много разбрани, а също така и забавни. Лично за нас без конкуренция от всичко останало, което сме изгледали до момента.
Невероятен екип сте избрали, определено най-добрите имена.
Поздравления и за съобразителността.Когато човек държи на качествена услуга е необходима ранна подготовка.
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
www.vanya-style.com
«
Отговор #213 -:
февруари 12, 2013, 11:39:30 »
Crave - Новият управител на Винарната Николов ли се казва? Той беше миналата година в Лайпциг.
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
www.vanya-style.com
«
Отговор #214 -:
февруари 12, 2013, 11:41:38 »
Chelsea - Поздравления, избрали сте ВИП екипа, ще ви направят най- различното и
най- професионално. Успех
Активен
Crave
Любопитен
«
Отговор #215 -:
февруари 12, 2013, 15:22:07 »
Цитат на: Сватбена агенция Ваняя СТИЛ в февруари 12, 2013, 11:39:30
Crave - Новият управител на Винарната Николов ли се казва? Той беше миналата година в Лайпциг.
Да, Георги Николов.
Активен
Tuti15
Регистриран
«
Отговор #216 -:
февруари 12, 2013, 18:40:53 »
Аз също подкрепям мнението относно винарска изба Тодорофф!Моят фаворит за малка сватба.Тъй като нашата няма да е такава се ориентирахме към по-голям ресторант.Ако се спрете на тях ще ви направят разкошна бутикова сватба с прекрасно индивидуално меню, пълни са с идеи.От там ще е и виното ни за сватбата...
Активен
Katenceto1
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #217 -:
февруари 13, 2013, 15:02:04 »
Здравейте, аз съм Катето! Най-накрая се случи,ще бъда булка- 5.10.2013г. в най-красивото място комплекс ДЖИЯ-БИЙЧ! Два пъти бях кума там и сега там ще бъде моят незабравим ден. Моят цвят е син, в ДЖИЯ-БИЙЧ ми осигуриха всичко,ще ми трябват само две чаши и една пита. Запазих ресторанта и часът на сватбата и продължавам напред- камера,фотограф и булчински букет!:)
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #218 -:
февруари 13, 2013, 15:19:32 »
Браво
Katenceto1
Успех от мен!
Активен
Lady_Bi
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #219 -:
февруари 13, 2013, 17:52:20 »
Кате,привет аз съм на 4 май, но ние сме подписали в Англия, самата сватба ще е в ДЖИЯ- БИЙЧ, в красивата й градина ще направим коктейл, в Джия- Бийч подаряват шоколадов фонтан аз ще си внеса шампанско и почерпката е готова и е много стилна, мои колеги ще свирят на цигулка и виолончело, докато приемаме поздравления и подаръци, цветът който избрахме е виолетов, ти питаш камера и фотограф аз си харесах от София, не знам откъде да си взема букет, бутониери и торта, Сподели ако вече си разучила с мен. Биляна
Активен
stasynka
Сватбар
Публикации: 172
06.09.2013 - THE BIG DAY
«
Отговор #220 -:
февруари 14, 2013, 17:25:39 »
Цитат на: Katenceto1 в февруари 13, 2013, 15:02:04
Здравейте, аз съм Катето! Най-накрая се случи,ще бъда булка- 5.10.2013г. в най-красивото място комплекс ДЖИЯ-БИЙЧ! Два пъти бях кума там и сега там ще бъде моят незабравим ден. Моят цвят е син, в ДЖИЯ-БИЙЧ ми осигуриха всичко,ще ми трябват само две чаши и една пита. Запазих ресторанта и часът на сватбата и продължавам напред- камера,фотограф и булчински букет!:)
Цитат на: Lady_Bi в февруари 13, 2013, 17:52:20
Кате,привет аз съм на 4 май, но ние сме подписали в Англия, самата сватба ще е в ДЖИЯ- БИЙЧ, в красивата й градина ще направим коктейл, в Джия- Бийч подаряват шоколадов фонтан аз ще си внеса шампанско и почерпката е готова и е много стилна, мои колеги ще свирят на цигулка и виолончело, докато приемаме поздравления и подаръци, цветът който избрахме е виолетов, ти питаш камера и фотограф аз си харесах от София, не знам откъде да си взема букет, бутониери и торта, Сподели ако вече си разучила с мен. Биляна
Здравейте, и ние сме в Джия Бийч на 06.09.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #221 -:
февруари 14, 2013, 22:36:51 »
Нищо лично, но да ми бъде сватбата в Джия Бийч е все едно да си взема роклята от "Сияна"
При толкова негативни отзиви, не знам как избирате сватбеното тържество да ви бъде в този ресторант. Надявам се при вас всичко да е наред
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #222 -:
февруари 15, 2013, 08:50:10 »
Цитат на: Мариелка в февруари 14, 2013, 22:36:51
Нищо лично, но да ми бъде сватбата в Джия Бийч е все едно да си взема роклята от "Сияна"
При толкова негативни отзиви, не знам как избирате сватбеното тържество да ви бъде в този ресторант. Надявам се при вас всичко да е наред
И ние като избирахме ресторант, това ни бише най-резервния вариант! Ресторанта наистина изглежда добре, но от познати съм чувала такива изцепки по сватбите, че като ходихме да проверим за нашата дата и бях достра посърнала. Добре че беше зает!
Но на вас момичета пожелавам всичко да е наред и да останете доволни! Все пак хората са различни и всеки търси различни неща!
Активен
mmmm87
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #223 -:
февруари 15, 2013, 09:40:19 »
Цитат на: Мариелка в февруари 14, 2013, 22:36:51
Да и ние доста се притеснихме от коментарите в интернет,но пък като бяхме да питаме за дати почти всички петъци и съботи за август и септември бяха заети......за хубаво или лошо незнам.В крайна сметка се спряхме на Империал
Активен
Nine
Ентусиаст
Публикации: 146
«
Отговор #224 -:
февруари 15, 2013, 10:03:36 »
Преди 2 години бях на сватба в Джия Бийч и ни сервираха тората на 6 човека в едан чиния..... Ако това се случи на мойта сватба трябва да гръмна някой от кухнята.....
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...