Взимане на булката - 3 част
ELCHOOOOOOO:
Ми ще оставим 1 час тогава - Ох май-бая рано ще се става - ама поне ще е за хубаво :bravo:
Иначе за пиенето - то ще взема :-)), но аз не мисля да пия - дори се тревожа за ритуала в ритуалната - нали се пие на екс шампанското ( а аз на екс не мога да пия - ще вземе да е хване )- какво ще правя ако ми се замая главата - имах идея да накарам да ми сипят газирана вода, ама милото каза че прекалявам и нямало как да стане та не знам. :(
А за свекъра и свекървата - ми реших тях да си ги питам - че пък да не вземат да се обидят - те да си решат.
Цитат на: Cucka_Mucka в декември 12, 2012, 11:56:33
Аз съм чувала, че не е задължително свекъра и свекървата да идват за вземането на булката... *crazy* На сватбата на брат ми, майка ни не присъства на вземането на булката. Каза, че такъв бил обичая,но дали само това беше причината не знам :( С баща ми са разведени и не са в много добри отношения, та си мисля че просто избягваше всякакви контакти с него.
А то иначе и моя баща няма да го има в къщи, защото с майка ми са в много кофти отношения след развода и не искам да ми правят циркове и да ми се развали настроението точно в сватбеният ден.
Цитат на: bilyana_l в декември 12, 2012, 12:57:51
Може и така да е ! :huh: Обикновено обаче, идват, заедно с младоженеца, кумувете и т.н и се включват в джамбурето! Даже понякога баби и дядовци идват, сестри, братя и т.н. Винаги съм си мислила, че такава е традицията, но може и в последствие да се е наложило! :girlhide: Ще проверя тук - там да видим каква е работата! :)
Ми за това - аз се разтърсих и трябвало да дойдат, защото всъщност това символизирало вземането и приемането на булката в тяхното семейство - но те традициите толкова са се променили - че ще оставя те да си решат предвид здравето и техните разбирания ( хи-хи а и те отдавна са ме приели предвид почти двугодишното ми калпазанче :-))
bilyana_l:
Цитат на: ELCHOOOOOOO в декември 12, 2012, 13:10:20
Ми ще оставим 1 час тогава - Ох май-бая рано ще се става - ама поне ще е за хубаво :bravo:
Иначе за пиенето - то ще взема :-)), но аз не мисля да пия - дори се тревожа за ритуала в ритуалната - нали се пие на екс шампанското ( а аз на екс не мога да пия - ще вземе да е хване )- какво ще правя ако ми се замая главата - имах идея да накарам да ми сипят газирана вода, ама милото каза че прекалявам и нямало как да стане та не знам. :(
Има вариант с детско шампанско - наглед е като истинското, но не е алкохол! :girl_wink: Освен в ритуалната, на екс се пие и при посрещането на младоженците в ресторанта! Малко червено вино се пие и в църквата! Наистина е малко множко ( хи-хи) :Drinkz:
Мариелка:
:offtopic: Елчо за фотографа и видеото- няма проблем да са и двамата при младоженеца, просто тръгват по-рано от кумовете, за да те снима фотографът у вас.
ELCHOOOOOOO:
Цитат на: Мариелка в декември 12, 2012, 19:46:14
:offtopic: Елчо за фотографа и видеото- няма проблем да са и двамата при младоженеца, просто тръгват по-рано от кумовете, за да те снима фотографът у вас.
Е да но така няма да може да улови моментите на приготвяне на булката - фотографа. А за видеото по-добре с младоженеца- че да улови вълнението и на кумовете. То би било най-добре с две камери ама.... - ще действаме според ситуацията и ще извлечем най-доброто :-))
Мариелка:
Щом си от булките, които искат да ги снимат докато ги гримират и им правят прическата значи е наистина по-добре фотографът да е при теб. Аз още се чудя как да процедирам по този въпрос. По-големият ми проблем е трафика у нас :D
Навигация
[0] Списък на темите