Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 02:01:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ за сватба част 2
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ за сватба част 2 (Прочетена 194612 пъти)
Lillly
Сватбен ГУРУ
Re:DJ за сватба част 2
«
Отговор #285 -:
януари 23, 2014, 14:33:03 »
При нас Диджеят беше и водещ. На мен ми се стори странно и го попитах дали няма да му е сложно. Той отвърна, че се справя и с двете неща много добре. Никакъв проблем - идеално за нас, тъкмо ще спестим още един хонорар. Въпреки, че няколко пъти го попитах за асистент, той каза, че ще е сам, е на деня се появи с асистента си
Осигурихме стол и вечеря и за него, но просто очаквах да бъда предупредена все пак
Мога да кажа, че Диджея се справи страхотно, той беше водещия и водещата фигура в пускането на музика. Асистента пускаше фон по време на ритуалите или когато хапваха. Искам да подчертая, че въпреки изненадата не ми бяха поискани още пари
Аз нямам много опит в ходенето по сватби, но съм била и на такива с диджей и водеш и на такива само с диджей. Ако са професионалисти купона и шоуто си вървят.
Разбира се, че всеки край си има различни обичаи и традиции, както и странности. По-скоро не смятам, че България се дели на София и провинцията, защото в Западни Родопи и във Варна сватбите са различни, а и двете области попадат в названието "провинция". От тази гледна точка изказването леко ме подразни.
Ако под "провинция" се има в предвид сватба на село, то да има водещ, защото там е прието празника да е с оркестър и се заплаща отделно на всеки член от оркестъра. Общо взето аз съм на мнението на Пачоран, ако се смекчи изказването
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #286 -:
януари 23, 2014, 17:07:42 »
Справка в българския тълковен речник показа, че всяко населено място извън столицата се нарича провинция. Но щом се обиждате от българското значение на думата провинция нека го заместим с друга дума, примерно нестоличен район, извънстоличен район или друго, дайте предложение. В думата провинция изобщо не влагам смисъла на живеещ на село или някаква обида. Просто има драстична разлика по отношение на традициите и ритуалите по отношение на ДЖ и оркестри в извънстоличните райони. Неща, които можем да видим в много извънстолични райони няма как да видим в самата столица.Или в другите по-големи градове на страната.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #287 -:
януари 23, 2014, 18:13:53 »
Pachoran аз бих казала че по правилно е да се делят на малки и големи населени места а не провинция и столица.И тук има много неща които във София са невъзможни да видиш като изнесен ритуал с морска гледка и на морето.Така че нека не залитаме.Не мисля че услугите в София са на по добро ниво от Пловдив Варна Бургас и другите големи градове.Не мога да разбера защо залиташ все на тази тема столица/провинция.Доста пъти ми прави впечатление че го правиш.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #288 -:
януари 23, 2014, 19:32:35 »
По принцип отделен водещ не е задължителен за едно сватбено парти - независимо в какво населено място е.
Единственото важно нещо е - този който е водещ (независимо Дж или отделен водещ) да има необходимите умения, а те не се свеждат до това - да може да държи микрофона пред устата си и да може да чете сценария. Необходими са качества като:
- Задължителна практика (защото това е сватба а не място където да се учи)
- Познания относно ритуалите
- Дикция
- Правоговор
- Находчивост
- Импровизация
- Артистичност
- Усет за поведение съобразен с аудиторията
- Работа в екип с фото, видео и персонала
и още доста качества.
От страни погледнато - никак не е сложно, но на практика голяма част от водещите - били те Дж или само водещи не се справят качествено и това води до загуба на интерес при гостите и съответно обезценяване на ритуалите.
Още един много важен момент, от който зависи много правилното протичане на едно сватбено парти - водещият да не измества центъра на вниманието към себе си. - а водещите до голяма степен правят точно обратното !
«
Последна редакция: януари 23, 2014, 20:14:32 от DjNick Mc
»
Активен
p3t3nc3t0
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #289 -:
януари 23, 2014, 19:42:45 »
Здравейте
Нова съм във форумчето:) Нашата сватба ще е май месец и търсим DJ .Спрели сме се на Dj Милко от Пловдив .Някой може ли да сподели впечатления от работата му ?
Активен
vileto_971
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #290 -:
януари 23, 2014, 21:26:22 »
Хмммм...май прекрасната темичка е прераснала в нещо
Ако все още има хора, които влизат и пишат по темата за избор на ди джей бих искала да попитам за отзиви, от първа ръка, за ди джей Емил Андреев. Някой, който го е виждал в действие
Ние вече сме се спрели на него, просто искам да знам как се е справил преди.
Благодаря на всички, които ще споделят мнение
Активен
sparkle
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #291 -:
януари 23, 2014, 21:34:58 »
Цитат на: sparkle в януари 23, 2014, 09:14:07
Здравейте момичета,
Аз съм нова във форума и бързам да кажа, че аз няма да се женя(поне не скоро). ;)Просто помагам с организацията на сватбата на сестра ми. Исках да ви попитам дали някой от вас има отзиви за DJ
Красимир Манолов
. На мен много ми се искаше
Стоян Петров
да наемем, но тази дата вече е заета. Пък и все пак това не е моята сватба-сестра ми трябва да реши. ще се радвам ако споделите мнение за DJ Краси.
Объркала съм имената. Става въпрос за DJ
Красимир Младенов
.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #292 -:
януари 23, 2014, 21:57:36 »
vileto_971
аз съм го виждал в действие, много пъти. Препоръчвам го с две ръце. Но не съм булка, ако желаеш в сайта има търсачка, пробвай и ще извадиш доста мнения на булки за него от различни теми
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #293 -:
януари 23, 2014, 22:06:33 »
Цитат на: vileto_971 в януари 23, 2014, 21:26:22
...................., за ди джей Емил Андреев.
Много добър избор!!! Ако е свободен побързайте !
Успех
«
Последна редакция: януари 23, 2014, 22:23:41 от DjNick Mc
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #294 -:
януари 24, 2014, 00:00:38 »
Емил Андреев, беше ДЖ на нашата сватба и беше страхотен! Направи страхотен купон! Той беше първият, с когото се срещнахме и аз исках вееднага да го наемем. Страхотен е! Няма да съжаляввате!
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #295 -:
януари 24, 2014, 09:19:37 »
Аз за Емил Андреев също лоши неща не съм чула или прочела
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #296 -:
януари 24, 2014, 09:22:33 »
И аз препоръчвам Емил Андреев с две ръце! Невероятен професионалист и няма да съжалявате!
Цитат на: DjNick Mc в януари 23, 2014, 19:32:35
..- Задължителна практика (
защото това е сватба а не място където да се учи
)...
Съгласна съм на 1000%! Защото на нашата сватба този, който се появи от нищото, когато нашият ди джей си тръгна тихомълком, видимо се учеше на момента и определено му липсваха всички качества, изброени от теб.. Един ден може и да стане добър ди джей, но според мен се започва като асистент, както е в случая на
Lillly
. Първо се научи и когато си готов, тогава предлагай услугите си. Иначе всеки един от нас би ставал за ди джей - пускаш музика и това е...
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #297 -:
януари 24, 2014, 11:04:15 »
ani_ogbg ,
За съжаление е пълно с такива, които започват да се учат директно на вашите сватби. Още по-лошото е, че на някои не им се отдава и са "замръзнали" на едно стартово ниво, от което нямат и грам развитие и напредък с времето. Има ги и тук във форума - това са "професионалистите", които не се представят със името си и няма никаква информация за тях, за да не ги разпознаят потърпевшите младоженци, когато се правят на големи капацитети и дават "професионални съвети" към Вас.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #298 -:
януари 24, 2014, 11:24:33 »
Интересен факт е, че голяма част от професионалистите не присъстват в интернет пространството, особено по-старото и по-младото поколение.В сватбените форуми няма да срещнете ДЖ Христо Станков, Емил Костурков, Филипов ...Те нямат навярно и сайтове за дейността, която упражняват, но ежеседмично водят сватбени тържества от над 20-30-40 г. Има и примери за добри ДЖ от по-младото поколение също неприсъстващи тук. Интернет не е гаранция за избора на добър професионалист доста често.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #299 -:
януари 24, 2014, 11:42:21 »
Pachoran
, съгласна съм с теб!
Малко
По мои наблюдения и голяма част от истинските професионалисти (не само ди джеи) НЕ присъстват във форума, защото те работят и не приемат функцията на махленски клюкарки. Извинявам се на няколкото истински професионалисти, които присъстват във форума, не е към тях, но не се извинявам на останалата голяма част "професионалисти", били те известни или не.
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...