Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:39:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 16  (Прочетена 156471 пъти)

mari_i_i
Ентусиаст
**
Публикации: 148

Щастлива мама на Даниел!

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: април 16, 2013, 14:03:02 »

Malena27, има ги в различни сайтове, ще ти посоча тези, които аз знам. Моите ги поръчах на едни приятели, които имат магазин и зареждат стока от складове, от Пловдив са ми фирма "Джовани 2002" ЕООД.

ЕМ АРТ в раздел материали за декорация, цветя на букет (имат от хартия и от силикон).
тук, тук, и тук(от хартия).
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: април 16, 2013, 14:27:32 »

Малена, моите розички си ги купих от Илиенци от едно магазинче в началото. 4 лв - 100 бр. С тях си направих късметчетата, поканите и ми останаха няколко да си направя украсата на чашите и шампанското smile
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: април 16, 2013, 14:32:12 »

Понеже заговорихте за късметчета - какво трябва да бъде съотношението им спрямо броя гости?
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Публикации: 368

Луда от любов

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: април 16, 2013, 14:42:53 »

Mucka както бях писала по-горе аз знам че не се определят от броя на гостите , а трябва да са колкото са годините на булката - примерно аз ще съм на 33 (  през май имам рд) и трябва да са 33 бр, а ако булката е на четен брой години трябва да се прибави едно . Такова било поверието. Друго което ми казаха е че ако толкова държа може да увелича бройката , но в никакъв случай не бива да са четен брой.
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: април 16, 2013, 14:48:23 »

Благодаря ти, Елчо  give_rose Значи моите ще са 27 smile
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: април 16, 2013, 14:49:55 »

И аз знам, че трябва да са нечетен брой, дори съм чувала, че трябва да са в някакво взаимоотношение с броя на гостите, а от Ели разбрах, че трябва да са колкото годините на булката. Явно има различни поверия. От всичките аз спазих само нечетния брой..
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #366 -: април 16, 2013, 15:04:04 »

Трябва да са колкото годините на булката или една плюс  -ако е четна година, например на 26 и да са долу горе 1/3 от броя на гостите т.е. ако гостите са 100, а булката на 26 ще ги направите около 33. Иначе няма да има за повечето girl_wink Ако позволяват годините да са такъв брой ще ги направите такъв girl_wink
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: април 16, 2013, 16:02:54 »

ani_ogbg, може ли да ми обясниш за магазинчето на Илиенци за розичките?
Къде точно е, от кой вход влизаш?
Активен
Malena27
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: април 16, 2013, 17:39:20 »

ELCHOOOOOOO благодаря ти още веднъж – тук наистина са малко по-скъпички.
mari_i_i – аз ходих в Ем Арт, но имаха само от текстил и по цветове, които не ме устройват, а като ги питах за силиконови ми казаха че нямат, а честно казано тези от сайта съм ги пропуснала  Girl_hide. Гледах и на naborsata обаче там са изчерпани точно цветовете, който ми трябват.
Ооо  yahoo супер ani_ogbg  благодаря ти много направо там щe отида, аз от там толкова други глупости си купих, но розичките съм ги пропуснала – типично в мой стил. Да наистина ако можеш сподели къде е по-точно че те с тези бази, човек може да стане разноглед  crazy
Благодаря на всички за отзивчивостта.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: април 16, 2013, 20:23:31 »

Ели, като влезеш от централния вход (от ляво на входа има мтел или виваком.. не помня точно кое от двете) имаш магазинчета от ляво и отдясно. След 50-тина метра има разклонение за надясно, така че свиваш надясно и после наляво и тръгваш по малкия коридор. Вървиш малко направо и то цветята са изкарани навън... Няма как да се объркаш с магазина.. Имаш различни видове цветя, а тези, които ние купихме бяха в едно кашонче пред магазина, като има различни големини. Много се надявам да ме разбра, защото как го обясних... smile
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: април 17, 2013, 08:38:09 »

Благодаря, Ани!
Мисля че те разбрах smile Ще го потърся при първа възножност.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: април 17, 2013, 08:45:01 »

Дано да си разбрала smile Ще кажеш после като имаш възможност да отидеш smile
Активен
Irrrka
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #372 -: април 17, 2013, 11:43:42 »

Момичета,знаете  ли къде в София могат да се намерят бонбони Детска радост? Където и да търся-няма!!!  huhhuh.gif Вие с какво ги замествате?
на женския пазар, будките при колоните, където завива трамвая
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: април 22, 2013, 15:46:46 »

ani_ogbg, купих си розички  yahoo Още в събота, но не можаш да пиша. Сега търся бонбончета и започвам късметчетата.

На женския пазар в началото, като се тръгне от трамвайната линия посока ул. Цар Симеон, в дясно има едно магазинче за бонбони. Има много видове там, питах човека за Детска Радост, каза че по принцип има, но му бяха свършили. Не знаеше кога точно ще му доставят отново, сега ще го дебна smile
Активен
Hope4Everton
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: април 22, 2013, 17:16:02 »

Това за късметчетата не го бях чувала, но е полезно. Е, значи и при мен ще са  27 Coffe
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: